2777
2789
عنوان

گناه کردم:)

| مشاهده متن کامل بحث + 1570 بازدید | 101 پست
هعی ای کاش منم مثل تو بودم خدا انقدر دوستت داره که نذاشته خیلی از گناهت بگذره دلتو خریده کشیده سمت ...

حرفات قلبمو اروم کرد :) 💔

چشم، واقعا امیدوارم خدا ببخشه منو 

کاربری دست دو نفره،اعصاب ندارم فحش بدی نینی یار تگ میکنم بیاد جر... بده

پست بالاتر توضیح دادم.! بعدم عقاید و طرز تفکرا متفاوته یکی گناه و تو این میبینه که جلو بقیه جانماز ...

ممنون ک جواب دادی. ببین خانمی، گناه رو معصیت رو ک بنده مشخص نمی کنه. خداوند گفته چ چیز گناه هست.

هر نوع گناهی، گناه هست. شان انسان بالاتر از اینکه گناه کنه. 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هعی ای کاش منم مثل تو بودم خدا انقدر دوستت داره که نذاشته خیلی از گناهت بگذره دلتو خریده کشیده سمت ...

یعنی چی بدش بیاد ؟ 

چرا باید از بنده ایی بدش بیاد ؟ 

مگه خدا همه بندهاشو نیافریده ؟ 

مگه نمیگن خدا از مادر مهربون تره ؟

مگه مادر هیچ وقت از بچه ش دست میکه ؟ حتی بدترین بچه ش؟ 

پس چرا خدا باید از یکی بدش بیاد ؟

حرفات خیلی ارومم کرد  بخدا اصلا فکر به کارم میکنم :) 😭😔 اشکام جاری میشن

بس ک دلت پاکه قربونت برم. شما ک توبه کردی پس دیگه تو قبولش ذره ای شک نکن😍 مهم بعدشه ک دیگه نمی‌خوای تکرار کنی.  بیشتر ازین خودتو آزار نده عزیزم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

سلام یکی از کارهای شیطان اینه که وقتی شخصی گناه می‌کنه توی دلش ناامیدی میندازه و اون شخص از رحمت خدا ناامید میشه درصورتی که اینجور نیست .توی روایات داریم  وقتی گناه کردی سریع نماز بخون تا آثار شوم اون گناه ازت دور بشه .شما اگر گناه کردی هرگناهی که بوده الان باید ازقلبت پشیمون بشی و به خدا قول بدی که تکرارش نکنی و از الان تغییر بدی خودت رو و یه آدم دیگه بشی .الان به خدا قول بده که دیگه تکرار نکنی و روی قولت وایسا .خدا خودش گفته وقتی توبه کنی به سمت گناه نری میبخشمت.

بس ک دلت پاکه قربونت برم. شما ک توبه کردی پس دیگه تو قبولش ذره ای شک نکن😍 مهم بعدشه ک دیگه نمی‌خوای ...

چقدر حرفات ارومم کرد 

انشالله از خدا هرچی میخوای بهت بده :) 💔

برام دعا کن 

کاربری دست دو نفره،اعصاب ندارم فحش بدی نینی یار تگ میکنم بیاد جر... بده