2777
2789
عنوان

خدایی چجوری ملت جهاز چندین ملیاردی میدن

| مشاهده متن کامل بحث + 566 بازدید | 41 پست
نه اتفاقا  دوستم ۳میلیار جهاز برد شایدم بیشتر  مبل و میزناهارخوریش ۵۰۰ میلیون ساده و شیک ...

الهی عزیزم🥹خوش بحالش خدا به همه بده که بتونن زندگیشون شروع کنن

+خدایاشکرت🤍

خیلی بد وضعیتیه همم ماشالله از اینستا یچیزی میبینن میخوان به هر نحوی مثل اونا باشن بقیرم دلسرد میکنن

کسی که ازدواج کرده انقدر عقل داره که با دیدن جهیزیه ی دیگرون دلسرد نشه

کسی که پول داره بایدم بیشتر جهیزیه بده 

اگه نده میگن خسیسن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثلا یه فرش ابریشم ۲۴ متری میدن این خودش میشه یکی دومیلیارد 

دقیقا از فرش و مبلای کلاسیک یا سلطنتی های گرون قیمت که شروع کنی یچیزی فراتر ازین ها میشه قیمت 

+خدایاشکرت🤍

کسی که ازدواج کرده انقدر عقل داره که با دیدن جهیزیه ی دیگرون دلسرد نشه کسی که پول داره بایدم بیشتر ...

نه میگم جوونا کسایی که ازدواج نکردن و اینکه ربطیم فقط ب فخر فروشی بقیه نداره بعضا بالاتر گفتم فضای اینستا یا مجازی زندگی هارو حور دیگه نشون میده که بخوان نخوان همه دلسرد میشن چون وضع مالی همه یکسان نیستظ

+خدایاشکرت🤍

الهی امین  هر کس اندازه وسعش باید جهاز ببره واقعا ظلمه ب خانواده ها فشار بیاد

دقیقا واقعا فقط امیدوارم انقدر اوضاع بدتر نشه چقدر شما با درکین🌹🤝🏻

+خدایاشکرت🤍

اون قانون مالیات مهریه تکذیب شد  بعدم نود ددصد اونایی که جهیزیه خوب میدن طرف مقابل هم ملک و زم ...

جدا؟ من فکر کردم تصویبه چون چندتا مراسم رفتیم همه گفتن ۱۴تا فقط

+خدایاشکرت🤍

خب پس گوشت نمی‌خرم چون اعتماد به نفس اونی که نمیتونه بخره میاد پایین جدید ترین مدل آیفون نمیخرم چون ...

مووضوع این نبود عزیزم همه خوشحال میشن که جووناشون برن سرخونه زندگی ولی اینکه فخر فروشی کنن یا لیست بدن بگن ما به دخترمون انقدر دادیم شمام از همین لیست کنو هی حرف پشت حرف که کم بود و کم دادن قشنگ نیست میشه دلسرد کردن جوونای دیکه قرار نیست همه بودجشون مث هم باشه و فکرشون درگیر این باشه خانواده پسر یا دختر حرف در نیارن 

+خدایاشکرت🤍

جدا؟ من فکر کردم تصویبه چون چندتا مراسم رفتیم همه گفتن ۱۴تا فقط

فعلا که تکذیبش کردن

چون این قانون باعث میشه باز هم امار ازدواج افت کنه

هر دختری به ۱۴ تا سکه راضی نمیشه خونه و ماشین به نام یا شیربهای سنگین میخوان که خب از توان خیلی از پسرها خارج

فعلا که تکذیبش کردن چون این قانون باعث میشه باز هم امار ازدواج افت کنه هر دختری به ۱۴ تا سکه راضی ...

این برای اونایی که بیشتر ازدواجو مبادله و مادی میبینن بیشترتم تو سنتیا اینطوریه کسایی ک همو دوست داشته باشن و انتخاب هم باشن سد نمیکنن راهشونو باین چیزا ، من الان اطرافیانم همه ۱۴تا سکه بودن با جهاز مبل و تلوزین که پسر بده به علاوه یه سقف بالاسر ندیدم دیگه انقدر خونه زمین کنن واقعا هم توقع زیادیه ازونی که نداره و خودش مرده خودشه

+خدایاشکرت🤍

خب خیلیا ندارن آنقدر بدن یا خونه بگیرن از خودشون  وقتی انقدر همچی و مجلل جلوه بدن همه دلسرد می ...

چرا رابطه خراب شه 

منم دوستم پدرش بهش سانتافه داد کادوی عروسی 

منم یکم حسودی کردم فرداش خوب شدم😆

چرا رابطه خراب شه  منم دوستم پدرش بهش سانتافه داد کادوی عروسی  منم یکم حسودی کردم فرداش ...

خب چون فکرر میکنن باید مثل اونا داشته باشن و توان زیادی ندارن کات میکنن خیلی از جوونا همینن این روزاا کمم‌نیست 

بحث اوضاع اقتصادی و فشارشه که مث اینک همه دارن الان الحمدلله😂😂😂🫤

+خدایاشکرت🤍