2777
2789
عنوان

خدایی چجوری ملت جهاز چندین ملیاردی میدن

| مشاهده متن کامل بحث + 566 بازدید | 41 پست
چطور یک جهاز چند میلیارد میشه ؟اون دیگه خونه نیست بازار شام میشه

مثلا یه فرش ابریشم ۲۴ متری میدن این خودش میشه یکی دومیلیارد 

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم شما داری میگی ریخت و پاش .... واقعا بعضی جهیزیه ها علی زغم اون همه پولی که خرج شده پاش ، فقط ی ...

خب اون کسی که  وضع مالیش خیلی خوبه و هرچیزی میده اگه واقعا انقدر تو چشم نکنه کسی قید ازدواجو اینارو نمیزنه اونم بخاطر اینکه چارتا ظرف ظروف کم داشت یا ...

+خدایاشکرت🤍

دیگه وقتی مهریه میلیاردی مینویسن انتظار جهیزیه هم خانواده پسر داره

والا هیچ کسی مهریه میلیاردی نمیگیره اونم توین وضعیت 

الانم یه قانونی هست که بالاتر از ۱۴سکه یا نمیدونم‌ چقدر و تعیین کردن که مالیات بدن

+خدایاشکرت🤍

ثروتمند تو کشور کم نداریم 

این همه ماشین خارجی زیر پای کیه

این همه معامله های سنگین روزانه داره انجام میشه 

خونه های شیک و باغای فول اپشن

اینا صاحب دارن

نتیجه میگیریم پولدار کم نیست 😂

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

دمش گرم هر کی میده

خب خیلیا ندارن آنقدر بدن یا خونه بگیرن از خودشون 

وقتی انقدر همچی و مجلل جلوه بدن همه دلسرد میشن نسبت به ازدواج الان خیلی از جوونا بخاطر این وضع اوضاع دوست میمون انقدرررر تا یجا کم میارن الکی خراب میشه رابطشون

+خدایاشکرت🤍

چطور یک جهاز چند میلیارد میشه ؟اون دیگه خونه نیست بازار شام میشه

نه اتفاقا 

دوستم ۳میلیار جهاز برد شایدم بیشتر 

مبل و میزناهارخوریش ۵۰۰ میلیون ساده و شیک 

یخچالش ۱۳۰ تومن 

سرویس خواب خیلی خیلی ساده ۸۰ تومن 

اینا چیزایی بود ک میدونستم 

بقیه وسایلشم درس حسابی و کاربردی و گرون 

اصلا کاسه بشقاب الکی نبرده یا مبل شلوغ و طلایی همه چیز ساده اما فوق شیک 

خب اون کسی که  وضع مالیش خیلی خوبه و هرچیزی میده اگه واقعا انقدر تو چشم نکنه کسی قید ازدواجو ای ...

ببین این حرفا رو رها کن 

نمیدونم چندساله هستی اما ۳۰ رو که رد کنی یاد میگیری فقط برای خودت زندگی کنی 

اونی که میخواد بکنه تو چشم بقیه ، موفق میشه چون کسایی هستن که میره تو چشمشون 

بی خیال کارای دیگران که باشی اصلا هیلی از کاراشونو بخوان هم ، تلاش هم بکنن شما دیگه نمیبینی 

۳۵موضوعی که در پیری حتما به آن غبطه خواهید خورد:  یک ضرب المثل قدیمی هست که می‌‌گوید جوانی را جوان‌ها به هدر می‌‌دهند. شاید اگر بدانید پیرها به چه چیزهایی غبطه می‌‌خورند بتوانید بهتر جوانی کنید:۱-چرا وقتی می‌توانستم سفر کنم، نکردم!۲- چرا زبان دومی نیاموختم!۳-چرا وقتم را به خاطر رابطه‌ای تمام شده تلف کردم!۴- چرا از خود در برابر نور آفتاب محافظت نکردم تا پوست سالم‌تر و بدون چروکی داشته باشم!۵- چرا برای دیدن خوانندگان مورد علاقه‌ام به کنسرت نرفتم!۶- چرا از انجام خیلی از کارها ترسیدم!۷- چرا ورزش اولویت کارم نبود!۸- چرا خود را گرفتار سنت‌ها کردم!۹- چرا از کاری که دوست نداشتم استعفا ندادم!۱۰- چرا بیشتر درس نخواندم!۱۱-چرا باور نکردم زیبا هستم!۱۲- چرا از گفتن دوستت دارم ترسیدم!۱۳- چرا به راهنمایی‌های والدینم گوش ندادم!۱۴-چرا خودخواه بودم!۱۵- چرا تا این حد نظر دیگران برایم مهم بود!۱۶- چرا به جای آنکه به رویاهای خودم فکر کنم به فکر براوردن رویای دیگران بودم۱۷- چرا وقتم را صرف یادآوری خاطرات بد کردم و زمانم را از دست دادم. کاش افسوس گذشته را نمی‌خوردم!۱۸- چرا کسانی را که دوست داشتم از خود رنجاندم!۱۹- چرا از خود دفاع نکردم!۲۰- چرا برای برخی کارها داوطلب نشدم!۲۱- چرا بیشتر مراقب دندان‌هایم نبودم!۲۲- چرا قبل از مرگ مادر و پدر بزرگ سئوالاتی را که داشتم از آنها نپرسیدم!۲۳- چرا زیاد کار کردم!۲۴- چرا آشپزی یاد نگرفتم!۲۵- چرا از زمان حال لذت نبردم!۲۶- چرا تلاش نکردم آنچه را شروع کردم به پایان برسانم!۲۷- چرا گرفتار کلیشه‌های فرهنگی شدم و از هدفم بازماندم!۲۸- چرا دوستی‌هایم را ادامه ندادم!۲۹- چرا با کودکانم بیشتر بازی نکردم!۳۰- چرا انسان ریسک‌پذیری نبودم!۳۱- چرا برای افزایش دانش و ارتباطاتم تلاش نکردم!۳۲- چرا تا این حد فرد نگرانی بودم!۳۳- چرا سر هر چیزی زود عصبانی شدم!۳۴- چرا به اندازه کافی با افرادی که دوست‌شان داشتم وقت نگذراندم!۳۵- چرا برای یک بار هم که شده پشت میکروفن نرفتم تا در مقابل جمع صحبت کنم.
خدا به فریاد برسه منم دارم جهیزیه می خرم  از یه طرف دلار از یه طرف جنگ به نظرم دیگه نخرم همین ...

خیلی بد وضعیتیه همم ماشالله از اینستا یچیزی میبینن میخوان به هر نحوی مثل اونا باشن بقیرم دلسرد میکنن

+خدایاشکرت🤍

والا هیچ کسی مهریه میلیاردی نمیگیره اونم توین وضعیت  الانم یه قانونی هست که بالاتر از ۱۴سکه یا ...

اون قانون مالیات مهریه تکذیب شد 

بعدم نود ددصد اونایی که جهیزیه خوب میدن طرف مقابل هم ملک و زمین به نام عروس میزنه