2789
عنوان

کنکوریم....و

534 بازدید | 21 پست

تاالان داشتم میخوندم از 7 صبح شروع کردم 

از خدا خواستم به من و همه کنکوریا انرژی مضاعف بده بتونیم نهایت فرصت استفاده کنیم و قبول بشیم 

تا شرمنده خانواده و خودمون نشیم 

تاالان کم کاری زیاد کردم و امتحان نهایی نخوندم ولی این فرصت باقی مونده رو تلاش میکنم 

هدفم داروسازیه شاید بخندید 

کسی که رشته تاپ میخواد کم کاری کرده یجاهایی دست خودم نبود چون من 30 سالمه بالا و پایین تو طول سال زیاد داشتم نمی‌تونستم اوایل مثل یه دانش آموز بخونم 

امیدوارم همه مون برسیم به هدفمون 

به عنوان کنکوری بهتون میگم

سنم خیلی کمتره ازتون ولی خندیدن نداره من مطمئنم شما میتونین ❤️🌱همونقدر که قبلا پرقدرت خوندین ادامه بدین 🤝💃

انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

عزیزم منم ۱۸ سالمه کنکورم دارم هیچ انکیزه ای ندارم براش چطوری میتونی انقد بخونی تروخدا بکو ک من موندم دیک اصلا نمیتونم بخونم مامانم همش میگ بخون قبول نسی ابرومون میره چیکار کنم میخام عکاسی قبول شم عاشق عکاسیم  ولی رشتم پویانماییه کنمور هنر باید بدم هیچی نخوندم 

تو مرا آزردی...که خودم کوچ کنم از شهرت،تو خیالت راحت!میروم از قلبت،میشوم دورترین خاطره در شبهایتتو به من میخندیو به خود میگویی: باز میآید و میسوزد از این عشق ولی...برنمیگردم، نه!میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد...عشق زیباست و حرمت دارد... و اما نه دشمن شدیم ، نه دوست موندیم ، فقط یهویی هیچکس هم شدیم ، شدیم غریبهتر از عابرهای توی خیابون . کاش از یادم بری از فکر کردن بهت خستم خستم .

به عنوان کنکوری بهتون میگم سنم خیلی کمتره ازتون ولی خندیدن نداره من مطمئنم شما میتونین ❤️🌱همونقدر ...

عزیزمی 

انشالله شماام برسی به هدفت 

من یبار دانشگاه رفتم بااینکه لیسانس بود ولی چه لذتی داشت لحظه قبولی امیدوارم بازم تجربه اش کنم

ممنون دوستم  لطف داری

جدی گفتم لطف نبود

از آدمایی که کم نمیارن و از آرزوهاشون دست نمی کشن خیلی خوشم میاد

نیلوفر🪷 و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها. ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند. ✍️مولانا جلال الدین بلخی

یجاهایی کمک مامانم تو خونه نیستم دلم میگیره 

دوست دارم برم بغلش کنم و ازش معذرت بخوام چون کمی مریض احوالم هست یا پدرم میبینم آنقدر زحمت می‌کشه 

کنکور دست و بالم رو بسته امیدوارم شرمنده نشم

عزیزمی  انشالله شماام برسی به هدفت  من یبار دانشگاه رفتم بااینکه لیسانس بود ولی چه لذتی ...

مرسی عزیزم ❤️😍

چه حس قشنگی باید باشه انشالله هممون تجربه میکنیم امسال🤭😍❤️🌱

انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨