2777
2789
خیلی حالم خرابه منوفروخت به یه دستفروش فروخت به یه هرزه هیچوقت جبران نکردبخاطریه گوشی یه شارژچقدرال ...

وقتی شوهرم ولم کرده بود و رفته بود با دخترا من واسه اینکه دستم جلو کسی دراز نباشه رفتم دستفروشی جایی که هیچکسی نشناستم اینو گفتم که بدونی هرزنی دست فروشه هرزه نیست خیلی هاشون از شرافت و پاک بودنشون هست عزیزم .

اما واقعا میفهممت که چی میگی 

اینجوری ولی ادامه نده دیوانه میشی دور از جونت 

یه تصمیم قاطع بگیر یا بمون و ازش حتما حق طلاق وکالت در طلاق و حق حضانت و ملک بگیر 

یا اگر نمیتونی واقعا تمومش کن چون هیچ چیزی تو دنیا ارزش اینو نداره تو به این روز بیفتی دیگه یه مرد بی لیاقت که جای خود داره

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

چرا چرت میگید آخه نمی بینی چه قدر داغون شده نمی کنید حرفاتون تبعات داره یعنی نمیشه یه آدم اشتباه کن ...

برو بابا تو چرت میگی روش ع.ن فکر 

یه صلوات برای قبولیم بفرست لطفا... خدایا من تموم خودمو میذارم لطفا کمکم کن به هدفم برسم و زندگیمو درست بسازم...در حال ساختن ورژن جدید...من این منو تغییر میدم... و چه خون دلها خورد علی،،،از دست جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر،،،متدین...