2777
2789
سال ۹۷ زمانیکه یه بچه دوساله داشتم.شوهرم بهم خیانت کرد بایه دختری دوست شد.حتی مابودیم قصدازدواج هم ...

میگفتی تو برو شکایت کن طلاقم بده اون موقع مجبور بود بت نفقه و مهریه و حق بچه و خرج بچه و هزار تا چیز بده ولی اگه تو اقدام کنی متاسفانه تمام اینا ازت سلب میشه و اینکه باید همون لحظه زنگ میزدی 123 پلیس اجتماعی به صورت مخفی بدون اینکه تابلو کنن داخل خونه میان و برات گزارش مینویسن تو گزارش بعدی جاش زندانه و باید میری پزشک قانونی و ازش دیه میگرفتی فشا شو ضبط میکردی بابت هر کتک یا فوشش جر میخورد بت پول میداد دیگه غلط میکرد میزدتت ترکا یه مثال دارن میگن : طرفی جرح جچسن مال میدانا.  یعنی باید طرف بکشونی میدان مال بابت هر گوهی که میخوره تاوان بده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگفتی تو برو شکایت کن طلاقم بده اون موقع مجبور بود بت نفقه و مهریه و حق بچه و خرج بچه و هزار تا چیز ...

کامل نخوندی نوشتم من گوشی نداشتم آخردوستیش که لورفت تازه گوشی خریده بودم

خودش نمیرفت واسه شکایت هرسری گفت گفتم خودت اقدام کن

تواون سال نگاه هم نمیکرد.افسردگی گرفت دوست دخترش رفت همش میگفت توبودی زندگیم خراب شد

نمیدونست اومده بودفقط به تیغه

حال اون دورانش که یادم میفته هزاربارمیمیرم

حرف بقیه برام مهم نیست😊
چجوری مشاوره هم همین میگه

اگه با فکر انتقام گرفتن بخوای پیش بری 

خودت بیشتر داغونی میشی بخدا 

واقعا ارزش داره تحمل کنی؟

یهو به خودت میای میبینی ترکش انتقامت تو تن خودتم رفته 

چند سال دیگه میشه صبر کرد؟

قبلش ازش بخواه ملکی چیزی به نامت کنه حق طلاق هم بگیر ازش 

اگه ازت رابطه میخواد باهاش داشته باش ولی مثل سگ باهاش رفتار کن تو رابطه حالت رابطه های برده داری تحقیرش کن همون طوری که اون تورو تحقیر کرد با معذرت خواهی کردنت از یه زن ولگرد

گاهی برا خودتو بچه هات غذای خیلی خوب درست کن که اونم خیلی دوس داره بذار بفهمه پختی ولی براش نگه ندار

بهش خیانت نکن ولی یه جوری رفتار کن که بهت شک کنه بسوزه 

کامل نخوندی نوشتم من گوشی نداشتم آخردوستیش که لورفت تازه گوشی خریده بودم خودش نمیرفت واسه شکایت هرس ...

واقعا خدا به داد شما و امثال شما برسه خیانت خیلی چیز بدیع به زن احساس ناکافی بودن میده اونقدر کسایی مثل شما رو دیدم که از کوچیکی کلا قسم خوردم ازدواج نکنم فقط تنها توصیم میتونه این باشه که حتی اگه خوانوات هم پشتت نباشن در صورتی که این اتفاق ها دوباره افتاد هیچ اقدام قانونی رو لطفا دریغ نکن

حتی بعدشم که فهمیدبازی خورده برام جبران نکرد. هرجاکه رفته بودبردنشونم داد

تو هم سوزن برداشتی فرو میکنی تو تنت خودتو زجر میدی که چی ازش خواستی همه چیو بهت بگه 

به نظرم نوبته توئه حقتو ازش بگیر ولش کن 

عزیزم قربون دلت برم خواهر جان 

من با تموم وجود درکت میکنم 

چون سه سال تو شرایط تو بودم و شوهرم دائم خیانت میکرد 

اما توروخدا انقد خودتو آزار نده 

یا تموم کن و جدا شو یا اگه میمونی با کمک مشاور سعی کن با این سوگ مواجه بشی بپذیری رد بشی ازش 

اینو هم بهت بگم که به جرات قسم میخورم بیش از نود درصد مردا خیانت کردن و میکنن 

اگرم زنی میگه شوهرم نکرده به احتمال زیاد شوهره کار بلد بوده و لو نرفته حالا مگر موارد نادر که واقعا ذات خوبی دارن و صد در صد تربیت درست 

عزیزم قربون دلت برم خواهر جان  من با تموم وجود درکت میکنم  چون سه سال تو شرایط تو بودم و ...

خیلی حالم خرابه منوفروخت به یه دستفروش فروخت به یه هرزه

هیچوقت جبران نکردبخاطریه گوشی یه شارژچقدرالتماسش میکردم گرونترین هدیه وگرونترین رستوران ها بردش

حرف بقیه برام مهم نیست😊