2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اتفاقا همین الان داشتم سرچ میکردم فکر میکنم اول باید درون ادم درست باشه بعد ژنتیکش منم هردوتاش داغون ...

ن من دختر عموم پوستش خیلی بد بود نمیدونم چیکار کرد انقد صافو براق شده بمنم نمیگ ذلیل شده چیکار میکنن اخه😭😭

ن من دختر عموم پوستش خیلی بد بود نمیدونم چیکار کرد انقد صافو براق شده بمنم نمیگ ذلیل شده چیکار میکنن ...

احتمالا وضعیت سلاکتیش بهبود یافته... غذاهایی که میخوریم متاسفانه باعث میشن هورمونامون کلی بهم بریزن ما خودمون در طول روز یه چیزی شکر دار نخوریم میمیریم انگاری حتما دیگه شکلاتو شیرینی باید کنار چایی باشه گذشته ازون روغنایی گیاهی که توان حذفشونو نداریم ابو هوا که معلومه ژنتیکم که از همه بیشتر به من یکی ریده... 

احتمالا وضعیت سلاکتیش بهبود یافته... غذاهایی که میخوریم متاسفانه باعث میشن هورمونامون کلی بهم بریزن ...

وای من اونقد چربیو شیرینی میخورم ک نگوو همین ریده دیگ جلو خودمم نمیتونم بگیرم مثلا امشب ماکارونی با سالاد شیرازی داشتیم چرب چرب با ته دیگ مگ میشه ادم نخوره اینو فردام پر میشم جوششش😭😭😭🗿

وای من اونقد چربیو شیرینی میخورم ک نگوو همین ریده دیگ جلو خودمم نمیتونم بگیرم مثلا امشب ماکارونی با ...

عزیزم لازم نیست کلا نخوری فقط میتونی کمتر بخوری و کنار غذات از غذاهای سالم ترم لذت ببری بعدم وقتی جلوته تقصیر تو نیست دیگه دلت میخاد