2777
2789

اتفاقا همین الان داشتم سرچ میکردم فکر میکنم اول باید درون ادم درست باشه بعد ژنتیکش منم هردوتاش داغونم پوستمم داغونه از همه بدتر پشت لبم سیاهه نمیره هیچ راه حلیم ندیدم تو نی نی سایت 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اتفاقا همین الان داشتم سرچ میکردم فکر میکنم اول باید درون ادم درست باشه بعد ژنتیکش منم هردوتاش داغون ...

ن من دختر عموم پوستش خیلی بد بود نمیدونم چیکار کرد انقد صافو براق شده بمنم نمیگ ذلیل شده چیکار میکنن اخه😭😭

ن من دختر عموم پوستش خیلی بد بود نمیدونم چیکار کرد انقد صافو براق شده بمنم نمیگ ذلیل شده چیکار میکنن ...

احتمالا وضعیت سلاکتیش بهبود یافته... غذاهایی که میخوریم متاسفانه باعث میشن هورمونامون کلی بهم بریزن ما خودمون در طول روز یه چیزی شکر دار نخوریم میمیریم انگاری حتما دیگه شکلاتو شیرینی باید کنار چایی باشه گذشته ازون روغنایی گیاهی که توان حذفشونو نداریم ابو هوا که معلومه ژنتیکم که از همه بیشتر به من یکی ریده... 

احتمالا وضعیت سلاکتیش بهبود یافته... غذاهایی که میخوریم متاسفانه باعث میشن هورمونامون کلی بهم بریزن ...

وای من اونقد چربیو شیرینی میخورم ک نگوو همین ریده دیگ جلو خودمم نمیتونم بگیرم مثلا امشب ماکارونی با سالاد شیرازی داشتیم چرب چرب با ته دیگ مگ میشه ادم نخوره اینو فردام پر میشم جوششش😭😭😭🗿

وای من اونقد چربیو شیرینی میخورم ک نگوو همین ریده دیگ جلو خودمم نمیتونم بگیرم مثلا امشب ماکارونی با ...

عزیزم لازم نیست کلا نخوری فقط میتونی کمتر بخوری و کنار غذات از غذاهای سالم ترم لذت ببری بعدم وقتی جلوته تقصیر تو نیست دیگه دلت میخاد 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز