2777
2789
عنوان

عذاب وجدان ذارم ک به خودم می رسم

379 بازدید | 28 پست

اطرافم می بینم هیچ کس به خودش نمیرسه الیته منظورم اقوام نزدیک ولی برعکس دوستام میرسن به خودشون شدید حالا من تا بع لباس میگیرم یا یه  سالن میزم دیونه میشم از فکر و خیال 

نکنه دارم اشتباه میکنم البته خیلی هم خرج نمیکنم مثلا لباس عید گرفتم و الان میخام برم سالن ناخن مو مرتب کنم همین ولی می بینم خاله هام مثلا سال به سال لباس نمی‌خرن و اینا خیلی از خودم بدم میاد البته ترجیح خاله هام انیه بجاش چیزای دیگه بخرن در کل هم وضع مالی شون خوب نیست زیاد  ولی من حس میکنم دارم به اونا بدی میکنم نمیدونم چ مرگمه چون خیلی بهشون نزدیک هستم  شوهرمم راضیه ولی من فکر میکنم خیلی حیلی ول خرجم 😪 وضع مون هم کارمنده شوهرم . بنظرتون ول خرج ام ؟ مثلا امسال دوتا مانتو گرفتم دوتا شلوار . ولی هنوز کیف و کفش نگرفتم قراره بگیرم ناخنمم میخام کاور کنم چون خیلی بد و زشته 🥲

شما دنبال چیییی آقای فردوسی پور

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهر گلم اصلانم عذاب وجدان نگیر ..بهترین کارو شما میکنید .از قدیم میگن زنی ک خرج نداره ارج نداره ..شما ب خودتون میرسید تا اقاتون ب خانمی دیگ چش نداشته باشه ..تمیزی و مرتب بودن نمی از ایمان ...ادامه بده گلم انشالله همیشه دلت خوش تنت سلامت باشه

من هیچ وقت هیچ چیزی رو تو زمان خودش تجربه نکردم ..همیشه خدااا حسرت چیزای ک ارزوشو داشتم بدلم گذاشت .....الان دیگ هیچی برام مهم نیس هر اتفاقی ک بیفته .....تمام تلاشمو میکنم اونای ک دور اطراف من هستن ب چیزای ک میخوان برسن ..تمام خودمو وقف میکنم تا دلی شده ی ساعت شاد بشه .چون همیشه لبخندم رو لبم خش شده 💔😥برام دعا کنید هرکی ک امضامو میخونه فقط محتاج کسی نشم 😭

به اندازه بخرین.میدونین چرا چون انفاق و صدقه نمیدین شاید.نماز بخونین سرموقع.شما آدم خوش قلبی هستین.

من بسیار صرفه جو هستم.خدا هم دوست داره اسراف نکنیم

ظهور هر چه زودتر آقاصاحب الزمان صلوات

واقعا ؟ یعنی ول خرج نیستم ؟  اینا رومی بینم عذاب میکشم

نه عزیزم 

اگه سالی دو بار هایلایت و امبره و ... میکردی و مژه و میکرو و بوتاکس و لیزر و کاشت و پدیکور و مانیکور و باشگاه و استخر داشتی زیاد نبود 

الان شما متوسط داری خرج میکنی .

البته اگه پولداری که نوش جونتون بعضیا به شوهراشون حتی فشار میارن که یکوقت مثلا از رنگ سال عقب نیفتن

کار خاصی که نمی کنی اکثرا خانما مثل شما هستن و زیاده روی هم نیست

اخه میبینم واقعا خونوادم مثل من نیستن و خرج نمیکنن اصلا حس میکنم من ۷یلب ول خرجم البته من هرچی خرج میکنم خدا می رسونه برام  واقعا لنگ نمی مونم ولی خاله هام همش یا طلا میخرن یا جم میکنن یا کلا ندارن ک خرج کنن یا در حال نذری دادن هستن 

تو خوبی فامیلای ما برعکسن 

من عید وصع مالی شوهرم اصلا روبراه نبود مجبوری بخاطر اقوام نزدیک ۱۰ تومن بر خودم مانتو شلوار و کیف و کفش و بردخترم لباس خریدم ابروهامم فیبروز کردم و مژه هامم کاشتم 

درآخر خاله هام عید میگفتن زیادم به خودت فشار نیار یکم به خودت برس شوهرت بد عادتمیشه چرا هیچی نمیخری نمیپوشی

الانم گیر دادن یا برو دندوناتو کامپوزیت کن یا دماغتو عمل کن شوهرمنم رو به خسیسه تو کتش نمیره پول بابت اعمال زیبایی بدا

به اندازه بخرین.میدونین چرا چون انفاق و صدقه نمیدین شاید.نماز بخونین سرموقع.شما آدم خوش قلبی هستین.

اره همیشه یه خودم یاد آوری میکنم ک صدقه بدم یادم میره.  به اندازه است واقعا لازم دارم واقعا ۷ر سالی اینقد لبای میخرم نه ک هر ماه 

ببین عزیزم این حق طبیعیه توئه که انتخاب کنی چجور بگردی چی بپوشی و به خودت برسی، وقتی همسرت راضیه و خودتم دوستداری چرا عذاب وجدان؟؟ اوناهم مبتونن اما ترجیحشون خرید چیزهای ضروری و دیگست پس انتخاب خودشونه، هرکس خودش انتخاب می‌کنه چجور زندگی کنه، سخت نگیر زیبا جان مگه قراره چندبار زندگی کنیم که این چیزهای خیلی کوچیک بشه حسرت، زندگیت پراز عشق♥️

خدایا شکرت♥️