2777
2789
عنوان

مصرف خوراکی ماریجوانا!!!

455 بازدید | 16 پست

دوستان، عصر با دوستم و خانوادش رفته بودیم بیرون، بعد ی شیشه ک ی گیاه سبز رنگ و خورد شده توش بود اورده بودن، و اصطلاحا بهش میگفتن دراگ(مواد) البته اگه درست شنیده باشم، همش فک میکنم توهم زدم، بعدشم اینو ب خیار میمالیدن و میخوردن، ب منم دادن، منم مجبوری خوردم، بعدشم هر هر میخندیدن، ماریجوانا رو میشه اینجوری مصرف کرد؟ 

میشه لطفا اگر برای خودتون ارزش قائل هستید چند روز تاپیک نزنید؟ 

پیرو تاپیک مونا تهرانی خجالت بکش 

لطفا! 

با چند روز تاپیک نزدن مشکلی برای شما پیش نمیاد اما شاید یه فکر به حال سایت بکنن 

خواهش میکنم توی تاپیکی هم کامنت نذارین فقط تا زمانی که عوامل تصمیم بگیرین یکم ارزش برای کاربر قائل باشن

«اگر جوابتو نمیدم فکر نکن حق با تو بوده و کم آوردم بدون انقدر از شعورت قطع امید کردم که ترجیح دادم جوابتو ندم پس اگر دیگه ریپلای نکردم خودت درک کن برای چی بوده»

اره داخل کیک هم میریزن

🧘🏻‍♀️🌊 . یه جمله تاثیر گذار تو امضام ، تصور کن🙏.  نزدیک ام نشو. آدم گریز و آنتی سوشال هم خوده خودتی  ! ما هیچی نیستیم جز انتخاب های خودمون. Book 📚 healthy diet 🥑 workout🏋🏼‍♀️1  به بچه هاتون یاد بدید منتال هلث اشون از موفقیت و دستاورد هاشون مهم تره.🪴💚

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میشه لطفا اگر برای خودتون ارزش قائل هستید چند روز تاپیک نزنید؟  پیرو تاپیک مونا تهرانی خجالت ب ...

گلم نهایتا یه شب کاربرا تحمل کنن تاپیک نزنن و کامنت نذارن از فردا همون رواله 

تازه نی نی یارام یه شب استراحت می‌کنند و خوشبحالشونه الکی خودتون خسته نکنید 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

شاید نعنا خشک بوده،😶‍🌫️😶‍🌫️😶‍🌫️😶‍🌫️

اصلا مزه نعنا نمیداد، منم اول فک کردم نعناعه، ولی بعد خوردنش مطمئن شدم نعنا نبوده، هرچیم میپرسیدم ب من میگفتن گیاه کوهیه ک پختیمش

بشه دیگ هرجا این میگید

وقتی میبینیم با اینکه انقدر ما داریم فریاد میزنیم برای خودتون ارزش قائل باشید ما به درک به خاطر خودتون چند وقت تاپیک نزنید اما تو سی ثانیه چهل تا تاپیک میاد بالا باید گفته بشه 

«اگر جوابتو نمیدم فکر نکن حق با تو بوده و کم آوردم بدون انقدر از شعورت قطع امید کردم که ترجیح دادم جوابتو ندم پس اگر دیگه ریپلای نکردم خودت درک کن برای چی بوده»
گلم نهایتا یه شب کاربرا تحمل کنن تاپیک نزنن و کامنت نذارن از فردا همون رواله  تازه نی نی یارام ...

اره خب شایدم نباید انقدر پیگیر شد خیلی از کاربرایی که اینجا هستن بی عزت نفسن و براشون مهم نیست جایی باشن که براشون ارزش قائل نیستن اگر حداقل امکانات قبلی برنگرده من خود اول از همه درخواست تعلیق میدم اما باید ببینم فردا خانم تهرانی چه وعده ای میدن اگر درست نشد لزومی نداره جایی باشیم که پشیزی ارزش قائل نیستن برامون

وقتی میبینیم با اینکه انقدر ما داریم فریاد میزنیم برای خودتون ارزش قائل باشید ما به درک به خاطر خودت ...

اینجا هیچی درست نمیشه

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚