2777
2789
عنوان

به شوهرم گفتم...

357 بازدید | 32 پست

امشب باز بخاطر مشکلات فشار و قلب زایشگاه رفتم 

این بار دکتر اصرار داشت بستری بشم ولی دید اونجا اضطراب و فشارم بدتره و نمیتونم مرخصم کرد

باردارم و بارداری بسیار پر خطره برام 

دکتر میگفت فشارت کنترل شدنی نیست فعلا فقط رعایت میکنم تا ازمایشاتم جوابشون از تهران بیاد 

این روزا سخت میگذره برام 

شاید یهو رگای مغز یا قلبم بترکن 

امشب ازش پرسیدم اگه من بمیرم با این سه تا بچه چیکار میکنی!ناراحت شد ولی واقعا اگه بمیرم چی؟

من از قبرستون خانوادگی شوهرم اینا میترسم ازش خواستم اونجا دفنم نکنه اگه دفنم کردن چی اگه منو از یاد بردن چی 

بیشتر نگران بچه هامم 

یعنی زن میگیره؟

قطعا زن میگیره 

اون زن چجوری با بچه هام رفتار میکنه 

اگه بچه هام و دعوا کنه چی 

یعنی اون دنیا هم عذاب میکشم 

سخته دکتر امشب معلوم بود یه چیزایی نمیگه هی اصرار کرد بستری شم نتونستم از فضای بیمارستان میترسم 

چرا این بارداری من انقد بد و عجیب و درد آوره!!!

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

نگو اینجوریییی 

قوی باش خانمم با این کارات هم خودتو عذاب میدی هم اون بچه تو شکمتو 

و هم خانوادتو 

پس بجای غمباد گرفتن و چرت و پرت گفتن قوی باش و از این فکرای مسخره نکن که فشارت بیشتر بره  بالا

بمیرم  عزیزم به اینا فکر نکن بیشتر ناراحت میشی و میره بالا فشارت

نمیتونم امشب واقعا دیگه ترسیدم نمیتونم تو بیمارستان بستری باشم دکترا چرا اینقد راحت از سقط حرف میزنن☹️عین بچه ای ک مامانشو میخواست گریه میکردم دنبال شوهرم نمیخواستم بیمارستان بمونم از فضاش میترسم

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

چند وقتته؟

پنج ماه فشارم کنترل نمیشه رگای قلبی و مغزی همه نازک شدن میترسم😔

خدا نکنه چیزیت بشه ایشالله چند وقت دیگه میای میگی خودمو بچم سالم وخوبیم وبه این ترست میخندی 

انشالله 

دکتر اصرار میکرد حداقل یک ماه بستری باش 

من یک ماه چیه دو روز تو بیمارستان دق میکردم

برات دعا میکنم عزیزم ان شاءالله حالت خوب بشه بارداریت به سلامتی بگذره

فدات شم❤️

منم برات دعا میکنم توکل کن به خدا

ممنون قشنگم❤️

انشالله  دکتر اصرار میکرد حداقل یک ماه بستری باش  من یک ماه چیه دو روز تو بیمارستان دق م ...

می‌دونم هیچ جا خونه آدم نمیشه ولی اگه دکترت میگه برو عیبی نداره خیلی زود میگذره برای منم لطفا دعا کن طعم مادرشدنو بچشم 🥺

درد آدما رو عوض میکنه ⁦:⁠)⁩
نگو اینجوریییی  قوی باش خانمم با این کارات هم خودتو عذاب میدی هم اون بچه تو شکمتو  و هم ...

اخه دست خودم نیست 

از وقتی برگشتیم همش میگم اگه من بمیرم تو مدت مراسم کی از بچه هام مراقبت میکنه 

کسی دعواشون نکنه 

دکتر راحت میگفت نگه داشتن بچه هر ی روزش برات بده تاپیکام ببینی میفهمی چه عذابی کشیدم تا امروز سر این بچه اسم سقط ک میاد تا مرز سکته میرم 

نمیدونم چیکار کنم