2777
2789
توروخدا قیافه مهم نیست اخلاق مهمه

کی گفته مهم نیست؟؟ این حرف شعاره!

هر چیزی سر جاش اخلاق مهمه قیافه مهمه تحصیلات مهمه خانواده مهمه سن و سال و موقعیت اجتماعی مهمه

ولی مهم اینه تناسب بین دو طرف تو این موارد باشه!

و اینکه میران مهم بودن هر کدوم برای ادمای مختلف متفاوته ولی همچنان مهمه!

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من قیافه شوهرم خ ب دلم بود هنوزم هست واسم جذابه نکه خیلی قشنگ ولی قشنگه اما اخلاق نداشت جدا شدیم الان پیام میده بیا اشتی ولی خودشیفته است میترسم اشتی کنم از طرفی هم خوشم میاد از قیافش

برا خانما اخلاق مهمتره ومردونگی، الان خیلی از خانما میگن کاش شوهرشون زشت بود ولی اخلاق داشت یا زشت بود ولی دستش به دهنش میرسید،یا زشت بود ولی دختر باز نبود خیانت نمیکرد،یا زشت بود ولی معتاد نبود،یا زشت بود ولی رفیق باز نبود

پسر خوشگل مال مردمه فعلا با این جمله خودتو آروم کن تا بعد

پسر خوش قیافه ای که با اصل و نسب باشه و انسان محترمی باشه برای همسرش هست نه برای مردم!

بله حق با توعه منم از این وضع خوشم نمیاد پس منم تاپیک نمیزارم

ممنونم🙏🏻🙏🏻♥️اگر میتونی متن منو کپی کن ب دست بقیه برسون

هشتم شهریور ۱۴۰۴💕روزی که خدا دختر خوشگلم و بهم هدیه داد🎊وقتی دارم مینویسم اینو که جای بخیه هام هنوز خیلی درد میکنه ، وقتی می‌شینم بخاطر بی‌حسی نخاعی سر درد بدی دارم ، تازه امروز تونستم راه برم ، مامانم موقعیتش جوری بود که نتونست بیاد پیشم بمونه ، و حس میکنم تو دوره حاملگی برای دخترم کم گذاشتم💔 همه اینا رو مینویسم تا روزی که دردم کامل تموم شد ، دخترم از آب و گل درومد ، مامانم مشکلاتش حل شد و فهمیدم هرکسی ممکنه فکر کنه مامان بدی هست ، بیام و باز بخونم اینارو و بفهمم سخت ترین چیزا هم میگذره ، مثل لحظه اول بعد از زایمانم که گفتن راه برو ... خیلی دردناک بود ولی گذشت✅💞                 امروز بیست و هشتم شهریور ماهه ، بیست رو از زایمانم و متن بالایی گذشته ، حالم خیلی خوبه😍کارای خونمو خودم میکنم ، کارای نی نی هم همینطور 😍 🥺♥️😍من یه مادر موفق هستم😍 دوست دارم ورزش رو شروع کنم که فعلا یکوچووولو خیلی خیلی کم شکمم و کمرم درد میکنه و بعد از درد و خونریزی چهل روزه حتما میرم باشگاه 😌💪🏻  توی این مدت همسرم خیلی حواسش بهم بود خدا خیرش بده♥️💕   امیدوارم روزی برسه که اندامم هم باز بتونم درست کنم💃🏻♥️

دوستان خواهش میکنم بیاین باهم یکی باشیم تاپیک نزنیم‌دیگه تا سایت خلوت و کم‌ بازدید بشه  ...

فایده نداره. اون قدیما همه بچه های کلاس با هم هماهنگ میکردن روزهای آخر رو مدرسه نیاید فرداش نیدیدی همه اومدن به جز انگشت شمار شده حکایت این. یا مثل اینکه بگیم کسی ماشین نخره تا این بنجلا جمع شه بازم همه صف میکشن برا خرید. و.... ماشاالله مثال زیاده

من بعد ۸ ماه اخلاقش دلمو برد منم دلم نمیخواستش ولی محبتش زیاده 

من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع پا الکلیدا

ما تو همه ی موردها تفاهم بیش از حدی داریم ولی نمیدونم چه مرگمه

مگه قراره همکار هم شید

ازدواج یک فرق اساسی با هر نوع شراکت دیگه داره و اونم اینه که باید کشش و میل جنسی بینشون باشه اگه ظاهر براتون جذاب نباشه این اتفاق خیلی سخت میوفته!