2777
2789

دوستان خواهش میکنم بیاین باهم یکی باشیم تاپیک نزنیم‌دیگه تا سایت خلوت و کم‌ بازدید بشه 

اگرم کسی تاپیک زد بهش اطلاع بدیم بیاین باهم یکی باشیم تا بهمون اهمیت بدن

این سایت از وجود ما پر بازدید ترین سایت شده و شده منبع درآمد خیلیا ک خودتون میدونین

ما نباشیم اونام نیستن

هر ی تاپیک ما برابر با حقوق بیشتر اونا 

پس اگه ما باهم اعتراض کنیم و اعتصاب کنیم بهمون رسیدگی میشه👍🏻👍🏻👍🏻

هرکسی موافقت داره از امروز تاپیک نزنیم لایک کنه 

هرکسیم زد بهش اطلاع بدین

هشتم شهریور ۱۴۰۴💕روزی که خدا دختر خوشگلم و بهم هدیه داد🎊وقتی دارم مینویسم اینو که جای بخیه هام هنوز خیلی درد میکنه ، وقتی می‌شینم بخاطر بی‌حسی نخاعی سر درد بدی دارم ، تازه امروز تونستم راه برم ، مامانم موقعیتش جوری بود که نتونست بیاد پیشم بمونه ، و حس میکنم تو دوره حاملگی برای دخترم کم گذاشتم💔 همه اینا رو مینویسم تا روزی که دردم کامل تموم شد ، دخترم از آب و گل درومد ، مامانم مشکلاتش حل شد و فهمیدم هرکسی ممکنه فکر کنه مامان بدی هست ، بیام و باز بخونم اینارو و بفهمم سخت ترین چیزا هم میگذره ، مثل لحظه اول بعد از زایمانم که گفتن راه برو ... خیلی دردناک بود ولی گذشت✅💞                 امروز بیست و هشتم شهریور ماهه ، بیست رو از زایمانم و متن بالایی گذشته ، حالم خیلی خوبه😍کارای خونمو خودم میکنم ، کارای نی نی هم همینطور 😍 🥺♥️😍من یه مادر موفق هستم😍 دوست دارم ورزش رو شروع کنم که فعلا یکوچووولو خیلی خیلی کم شکمم و کمرم درد میکنه و بعد از درد و خونریزی چهل روزه حتما میرم باشگاه 😌💪🏻  توی این مدت همسرم خیلی حواسش بهم بود خدا خیرش بده♥️💕   امیدوارم روزی برسه که اندامم هم باز بتونم درست کنم💃🏻♥️

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چرا عیبش چیه؟ 

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال به داس دهر همان بدروی که میکاری..                                                                  لطفاً درخواست دوستی ندین .

پسر خوشگل مال مردمه

فعلا با این جمله خودتو آروم کن تا بعد

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم    آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل وخرافه ودروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!
پسر خوشگل مال مردمه فعلا با این جمله خودتو آروم کن تا بعد

من همیشه به خدا میگفتم خدایا یه شوهری سر راه من قرار بده که همیشه تورو شکر کنم و الان نمی‌خوان ناشکری کنم ولی احساس میکنم اونی نیست که دلم بخواد 

نمیدونم صورتش احساس میکنم لاغره و موهاش فره 

اگه اخلاقش اوکی هست

خب بهش بگو یکم چاقتر بشو 

موی فر که قشنگه

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال به داس دهر همان بدروی که میکاری..                                                                  لطفاً درخواست دوستی ندین .

اخلاقش چطوره؟ظاهر واقعا تاثیر اولش ادم جذب ظاهر میشه دیگه

خب من خب چکن آشنایی داشتیم قبلا کلا ازش خوشم نمیومد تا اینکه بهم پیشنهاد ازدواج داد و من با اصرار خانواده باهاش وارد رابطه شدم تو اولین قرارمون یادمه ازش خوشم اومد و حتی شب خواستگاری هم خیلیییی ذوق داشتم ولی رفته رفته این جزئی نگری زیاد شد

عه به خاطر قیافه میخوای ازش جداشی؟ درست نیست حتما که قیافه ملاک نیست میبینی اخلاق خوب داره

اخلاق داره ولی خب یه سری مشکلات هم داره ولی اگه من جدایم باور کن ۹۰ درصد به خاطر قیافه است