2777
2789
عنوان

برگردم خونه خودمون؟

338 بازدید | 10 پست

عمم میخواست بیاد خواهر اینا خونجون بودن بعد اونا میخواستن بیان خونشون منم با خودشون اوردن  بعد همین چند دقیقه پیش شوهر خواهرم زنگ زده میگه 6تا عمه هام میخوان بیان خونه رو تمیز و... خواهرم تازه عروسه وک دوران نامزدی حتی یبارم سراغشو نگرفتن کلی پشت سرش حرف زدن نمیفهم با چه رویی میخوان بیان بنظرتون برم خونه بابام یا بمونم به خواهرم کمک کنم:/

بمون به خواهرت کمک کن

ما آدم ها دو سبد با خودمون داریم : یکی جلومون آویزونه یکی هم پشتمون ؛ نکات مثبت و خوبی هامونو میندازیم تو سبد جلویی ، عیب هامونو تو سبد پشتی ؛ وقتی تو مسیر زندگی داریم راه میریم فقط دو چیز رو می بینیم خوبی های خودمون و عیب های نفر جلویی !

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه احساس میکنم تو جمعشون قراره اضافی باشم😵‍💫

نمیتونی کمک کنی غذا و وسایل پذیرایی و اماده کنه بعد قبل اومدن مهمونا بری؟

ما آدم ها دو سبد با خودمون داریم : یکی جلومون آویزونه یکی هم پشتمون ؛ نکات مثبت و خوبی هامونو میندازیم تو سبد جلویی ، عیب هامونو تو سبد پشتی ؛ وقتی تو مسیر زندگی داریم راه میریم فقط دو چیز رو می بینیم خوبی های خودمون و عیب های نفر جلویی !