2777
2789
عنوان

تعبیر خواب انگشتر طلا چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2299 بازدید | 37 پست
@bodycoach     سلام گلم میشه تعبیر این خوابو بهم بگید تروخدا🥺  خواب دیدم ...

سلام عزیزم ،،،، واسه یه موضوعی داری فداکاری و تلاش می‌کنی ،حس می‌کنی زندگی مشترکت به خطر افتاده ، اما وقتی کاملا ناامیدی یه دلخوشی بزرگ که انتظار نداری سراغت میاد که حس آزادی و راحت شدن بهت میده ،بعد از یه سختی ،مثل پروانه ای که از پیله در اومده ،شما هم زندگی مشترکت و خواهی داشت هم به خواستت میرسی انشالله 

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من 
سلام عزیزم ،،،، واسه یه موضوعی داری فداکاری و تلاش می‌کنی ،حس می‌کنی زندگی مشترکت به خطر افتاده ، ام ...

مرسی عزیزم🥺🫂

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم می‌فرستید🥹🩵                                                     آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام ا

نگشتر نماد دوستی و وارد شدن ب یه رابطه

طلا یعنی صمیمی و خوب کلا خوبه

ادم خوبی یا تو زندگیته  یا قراره بیاد تو زندگیت

هرکی هس ادم خوبیه

███ فرشته عذاب    🇸🇾 Sirya -----> 🇮🇷 IR    ‌‌ ‌                 ‌   أَعْدَدْتُ لِکُلِّ هَوْلٍ لَا إِلَهَ إِلَّا اللَّهُ وَ لِکُلِّ هَمٍّ وَ غَمٍّ مَا شَاءَ اللَّهُ وَ لِکُلِّ نِعْمَةٍ الْحَمْدُ لِلَّهِ وَ لِکُلِّ رَخَاءٍ الشُّکْرُ لِلَّهِ وَ لِکُلِّ أُعْجُوبَةِ سُبْحَانَ اللَّهِ وَ لِکُلِّ ذَنْبٍ أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ وَ لِکُلِّ مُصِیبَةٍ إِنَّا لِلَّهِ وَ إِنَّا إِلَیْهِ رَاجِعُونَ وَ لِکُلِّ ضِیقٍ حَسْبِیَ اللَّهُ وَ لِکُلِّ قَضَاءٍ وَ قَدَرٍ تَوَکَّلْتُ عَلَى اللَّهِ وَ لِکُلِّ عَدُوٍّ اعْتَصَمْتُ بِاللَّهِ وَ لِکُلِّ طَاعَةٍ وَ مَعْصِیَةٍ لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ   . اللَّهُمَّ اجْعَلْ صَلَوَاتِ مَلَائِکَتِکَ وَ حَمَلَةِ عَرْشِکَ وَ جَمِیعِ خَلْقِکَ وَ سَمَائِکَ وَ أَرْضِکَ وَ أَنْبِیَائِکَ وَ رُسُلِکَ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ
سلام ا نگشتر نماد دوستی و وارد شدن ب یه رابطه طلا یعنی صمیمی و خوب کلا خوبه ادم خوبی یا تو زند ...

من متاهلم در اون صورت چی تعبیرشه بالا برای چند تا از دوستان خوابمو تعریف کردم اگر میشه کامل بخونید ممنون

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم می‌فرستید🥹🩵                                                     آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

پس دادن حلقه یعنی شوهرتو نمیخوای یا جدایی داره

ببخشید مریضم زیاد تمرکز ندارم

███ فرشته عذاب    🇸🇾 Sirya -----> 🇮🇷 IR    ‌‌ ‌                 ‌   أَعْدَدْتُ لِکُلِّ هَوْلٍ لَا إِلَهَ إِلَّا اللَّهُ وَ لِکُلِّ هَمٍّ وَ غَمٍّ مَا شَاءَ اللَّهُ وَ لِکُلِّ نِعْمَةٍ الْحَمْدُ لِلَّهِ وَ لِکُلِّ رَخَاءٍ الشُّکْرُ لِلَّهِ وَ لِکُلِّ أُعْجُوبَةِ سُبْحَانَ اللَّهِ وَ لِکُلِّ ذَنْبٍ أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ وَ لِکُلِّ مُصِیبَةٍ إِنَّا لِلَّهِ وَ إِنَّا إِلَیْهِ رَاجِعُونَ وَ لِکُلِّ ضِیقٍ حَسْبِیَ اللَّهُ وَ لِکُلِّ قَضَاءٍ وَ قَدَرٍ تَوَکَّلْتُ عَلَى اللَّهِ وَ لِکُلِّ عَدُوٍّ اعْتَصَمْتُ بِاللَّهِ وَ لِکُلِّ طَاعَةٍ وَ مَعْصِیَةٍ لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ   . اللَّهُمَّ اجْعَلْ صَلَوَاتِ مَلَائِکَتِکَ وَ حَمَلَةِ عَرْشِکَ وَ جَمِیعِ خَلْقِکَ وَ سَمَائِکَ وَ أَرْضِکَ وَ أَنْبِیَائِکَ وَ رُسُلِکَ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ

گلم طلا ب دو چیز تعبیر میشع یکی مژده ی دختردار شدنه یکی ثروت و پول 

من دقیقا دو دفعه خواب طلا میدیدم ک طلا خریدم خدا ی دختر بهم داد

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
گلم طلا ب دو چیز تعبیر میشع یکی مژده ی دختردار شدنه یکی ثروت و پول  من دقیقا دو دفعه خواب طلا ...

الهی بمونه براتون😍

خدا کنه دست و بال ما هم پر شه خیلی اوضاع اقتصادیمون خرابه🥺

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الهی بمونه براتون😍 خدا کنه دست و بال ما هم پر شه خیلی اوضاع اقتصادیمون خرابه🥺

ان شاالله هیچ وقت رنگ غم نبینی عشقم 

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …