در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم میفرستید🥹🩵 آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐
عروس میشی درکل اگه عروس شدی ام تعبیرش فوق العاده اس
من الان ۳ ساله ازدواج کردم😊😅
تبریک
1
5
10
15
20
25
30
35
40
در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم میفرستید🥹🩵 آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عروس میشی درکل اگه عروس شدی ام تعبیرش فوق العاده اس
خوابمو برات کامل تعریف کنم؟
تبریک
1
5
10
15
20
25
30
35
40
کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن 💔 👈👈👈👈👈👈👈لایک نکنید 👉👉👉👉👉👉👍👈👈👈👈👈👈درخواست دوستی قبول نمیکنم👉👉👉👉 اگه امضام خوندی 👈👈👈میشه دعا کنید تو دلیم پسر باشه و سالم آخه وقتی فهمیدم باردارم که بابام به آغوش خدا رفت 😔 میخام اسم بابام روش بزارم 😭خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷
خرداد ۱۴۰۳ : میشه لطفا برای پدربزرگم دعا کنید؟ دیابت زده به چشمش بیناییش فوقالعاده ضعیف شده. هر چند ماه میبریمش شیراز پیش دکتر فروردین به چشماش شوک الکتریکی میدن / دی ۱۴۰۳ : پدربزرگم فوت کرد. دیگه الان چشماش خوبِ خوب شده / بیاید برای رفتههامون فاتحه بفرستیم؛ اونایی که از زندگیمون رفتن ولی از قلب و خاطرمون نه. سفرشون به سلامت.
خواب دیدم حلقه ازدواجم رو توی طلا فروشی میخوام بفروشم خیلیییی ناراحت هستم در همین حین یک حلقه هم در دست راستمه بعدش اونو به طلا فروش میدم و حلقه ازدواجم رو پس میگیرم وقتی میام خونه درجا شوهر عمم ی حلقه دقیقا شبیه همون رو ولی خیلی زیباترش رو برام خرید و آورد بهم داد اولش اندازم نبود بعدش ی چسب کنارش بود اونو چیدم و انگشتر اندازم شد و دقیقا روی همون دستم و روی همون انگشتم پوشیدمش و روی انگشتر ی پروانه بود با الماس های ریز و قشنگ خیلی خیلی خیلی خوشحال بودم و از خوشحالی داشتم گریه میکردم چون هم حلقه ازدواجم رو داشتم هم حلقه خیلی خوشگل دیگه توی دست راستم تعبیرش چیه؟
تبریک
1
5
10
15
20
25
30
35
40
همهی کسایی که بهم بدی کردن رو میسپارم به خدا..نمیتونم ببخشم اونا رو ولی جواب بدی هاشون رو از خدا میخوام تو این دنیا ببینم...خدایا تو بزرگی عظمتت رو میخوام
بارداریه دختره، یا اینکه شوهرت میخاد وضع مالیش بهتر شه
خواب دیدم حلقه ازدواجم رو توی طلا فروشی میخوام بفروشم خیلیییی ناراحت هستم در همین حین یک حلقه هم در دست راستمه بعدش اونو به طلا فروش میدم و حلقه ازدواجم رو پس میگیرم وقتی میام خونه درجا شوهر عمم ی حلقه دقیقا شبیه همون رو ولی خیلی زیباترش رو برام خرید و آورد بهم داد اولش اندازم نبود بعدش ی چسب کنارش بود اونو چیدم و انگشتر اندازم شد و دقیقا روی همون دستم و روی همون انگشتم پوشیدمش و روی انگشتر ی پروانه بود با الماس های ریز و قشنگ خیلی خیلی خیلی خوشحال بودم و از خوشحالی داشتم گریه میکردم چون هم حلقه ازدواجم رو داشتم هم حلقه خیلی خوشگل دیگه توی دست راستم تعبیرش چیه؟
تبریک
1
5
10
15
20
25
30
35
40