2777
2789
عنوان

تعبیر خواب انگشتر طلا چیه؟

2296 بازدید | 37 پست

😊

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم می‌فرستید🥹🩵                                                     آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

عروس میشی درکل اگه عروس شدی ام تعبیرش فوق العاده اس 

من الان ۳ ساله ازدواج کردم😊😅

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم می‌فرستید🥹🩵                                                     آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عروس میشی درکل اگه عروس شدی ام تعبیرش فوق العاده اس 

خوابمو برات کامل تعریف کنم؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بزن تو نت 

کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن 💔 👈👈👈👈👈👈👈لایک نکنید 👉👉👉👉👉👉👍👈👈👈👈👈👈درخواست دوستی قبول نمیکنم👉👉👉👉 اگه امضام خوندی 👈👈👈میشه دعا کنید تو دلیم پسر باشه و سالم آخه وقتی فهمیدم باردارم که بابام به آغوش خدا رفت  😔 میخام اسم بابام روش بزارم 😭خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷
بزن تو نت 

چیز درست درمونی نمیاره 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ما یوسفیم یا ابن سیرین؟

خرداد ۱۴۰۳ : میشه لطفا برای پدربزرگم دعا کنید؟ دیابت زده به چشمش بینایی‌ش فوق‌العاده ضعیف شده. هر چند ماه می‌بریمش شیراز پیش دکتر فروردین به چشماش شوک الکتریکی میدن / دی ۱۴۰۳ : پدربزرگم فوت کرد. دیگه الان چشماش خوبِ خوب شده / بیاید برای رفته‌هامون فاتحه بفرستیم؛ اونایی که از زندگیمون رفتن ولی از قلب و خاطرمون نه. سفرشون به سلامت. 

خوابمو برات کامل تعریف کنم؟

عزیزم خواباتو واسه هیچکس تعریف نکن ممکنه بعضی آدما انقدر انرژیشون منفی باشه که خیر ترین خوابو برات بد تعبیر کنن و اتفاق بد بیوفته

ولی بهتم گفتم اگه ازدواجم کردی این خواب تعبیرش خوشبختیه 

الهی شکر♥

«خدا دوباره تو را جمع‌وجور میکند،چنان که گویی هرگز از هم نپاشیده بودی.»

تعبیرش میشه ثروت خیلی زیاد

خواب دیدم حلقه ازدواجم رو توی طلا فروشی میخوام بفروشم خیلیییی ناراحت هستم در همین حین یک حلقه هم در دست راستمه بعدش اونو به طلا فروش میدم و حلقه ازدواجم رو پس میگیرم وقتی میام خونه درجا شوهر عمم ی حلقه دقیقا شبیه همون رو ولی خیلی زیباترش رو برام خرید و آورد بهم داد اولش اندازم نبود بعدش ی چسب کنارش بود اونو چیدم و انگشتر اندازم شد و دقیقا روی همون دستم و روی همون انگشتم پوشیدمش و روی انگشتر ی پروانه بود با الماس های ریز و قشنگ خیلی خیلی خیلی خوشحال بودم و از خوشحالی داشتم گریه میکردم چون هم حلقه ازدواجم رو داشتم هم حلقه خیلی خوشگل دیگه توی دست راستم تعبیرش چیه؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بارداریه دختره، یا اینکه  شوهرت میخاد وضع مالیش بهتر شه

خواب دیدم حلقه ازدواجم رو توی طلا فروشی میخوام بفروشم خیلیییی ناراحت هستم در همین حین یک حلقه هم در دست راستمه بعدش اونو به طلا فروش میدم و حلقه ازدواجم رو پس میگیرم وقتی میام خونه درجا شوهر عمم ی حلقه دقیقا شبیه همون رو ولی خیلی زیباترش رو برام خرید و آورد بهم داد اولش اندازم نبود بعدش ی چسب کنارش بود اونو چیدم و انگشتر اندازم شد و دقیقا روی همون دستم و روی همون انگشتم پوشیدمش و روی انگشتر ی پروانه بود با الماس های ریز و قشنگ خیلی خیلی خیلی خوشحال بودم و از خوشحالی داشتم گریه میکردم چون هم حلقه ازدواجم رو داشتم هم حلقه خیلی خوشگل دیگه توی دست راستم تعبیرش چیه؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه

خوابمو خوندی ؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40