2777
2789
عنوان

کسایی ک تنبلی تخمدان دارن

298 بازدید | 30 پست

چجوری باردار شدین؟با چ دارویی ؟ممنون میشم تجاربتون رو در اختیارم بزارید

و بگید تنبلیتون در چ حد بود

🥹🙏🏻میشه برای مادر شدنم یدونه صلوات بفرستی؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تنبلی نداشتم

پلی کیستیک بودم

سردیجات حذف کردم مثل مرغ ماست خیار و ...

گرمیجات خوردم به خصوص بعد غذا خرما بخور عالیه

گیاه ۵ انگشت و رازیانه هم فقط ۱۰ روز خوردم دیگه ادامه ندادم

صبح ها سیاهدانه رو آسیاب میکردم با عسل ترکیب میکردم روزی یکی دو قاشق ناشتا میخوردم ، اینم فقط دو هفته اول پریود خوردم

بعدش دیگه همون ماه باردار شدم

❤برای سلامتی و تعجیل در فرج صاحب الزمان صلوات❤

من تنبلی نداشتم پلی کیستیک بودم سردیجات حذف کردم مثل مرغ ماست خیار و ... گرمیجات خوردم به خصوص بع ...

اینا طولانی و زمانبره حوصلم نمیکشه🫠من تنبلی هم دارم و فک کنم پلی کیستیک و تنبلی ارتباط‌مستقیم دارن 

چجوریه؟کی باید زد؟بدون نسخه میدن؟میدونم امدول ازاد سازی تخمکه ولی مگه نباید اول محرک خورد؟

عزیزم باید دکتر برات بنویسه سرخود نزنی دوازدهم پریودی اگه فولیکولات خوب باشم بهت میزنن

اینا طولانی و زمانبره حوصلم نمیکشه🫠من تنبلی هم دارم و فک کنم پلی کیستیک و تنبلی ارتباط‌مستقیم دارن& ...

واسه تنبلی و پلی کیستیک اولین مرحله اصلاح سبکه

❤برای سلامتی و تعجیل در فرج صاحب الزمان صلوات❤

چالش عکس کودک😍

شماره80

https://rubika.ir/joinc/CEFAAHHH0YHXCOEMLODGYQMJUZKCVNRF

بیشترین لایک350به بالا😍

نفر اول300تومن

نفر دوم 200تومن

و نفر سوم 100تومن 

مهلت چالش تا 30ام⚘️🌹

عکس فرزندتو به این آیدی بفرس

@toran_gz

عزیزم باید دکتر برات بنویسه سرخود نزنی دوازدهم پریودی اگه فولیکولات خوب باشم بهت میزنن

میدونم عزیزم که دکتر باید بنویسه ولی دکتر میگه باید فلان کنی بهمان کنی خیلی میدونن ادمو من دوس دارم خودم سریعتر بهش برسم فقط این امپولو نمیدونم دقیقا چند پریودی باید تزریق کرد و ایا دوز داره یا نه،و کجای بدن باید زد؟

قرص متفورمین با نظر پزشک. 

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
میدونم عزیزم که دکتر باید بنویسه ولی دکتر میگه باید فلان کنی بهمان کنی خیلی میدونن ادمو من دوس دارم ...

عزیزم اگه سایز فولیکولات دوازده پریود خوب بود مثلا 18به به بالا بود بزن همون روز