2777
2789
عنوان

دغدغه شغل

402 بازدید | 29 پست

یه دفعه یه ترس عجیبی وجودم روگرفت اینکه این همه درس خوندم خیلی به سختی درس خوندم درسای سخت والان مهندسی کامپیوترمیخونم دانشجوام خیلی یهویه ترسی وجودم‌روگرفت که مبادادرآینده بیکاربشم من نمیخوام برم شغل آزادهرچقدرم درآمدداشته باشه میخوام شغلی برم که باتوجه به رشتم باشه بااینکه همه کارمنداالان ازحقوق‌ کارمندی بدمیگن ولی میخوام کارمندبشم ولی خیلی نگرانم که قبول نشم چیکارکنم لیسانسم روبگیرم اگه بیکارباشم چی هرچندمن ازدواج کردم وهمسرم شغل خوبی دارع درآمدشم خوبه ولی من ازبیکاری وخونه داری متنفرم اونم وقتی بایدتوشهرغریب زندگی‌کنم

کاش بتونم شغل پیداکنم ناامیدشدم انقدرهمه بیکارن بعدکلی درس خوندن به نظرتون میتونم استخدام شم!

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم قصدم مهندسی کامپیوتره

البته الان کنکوری‌ام

میشه یه توصیه بهم کنی؟

اصلا رشته‌ی مناسبیه؟

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

رشته منم کامپیوتره ترم اولم.ازدواجم نکردم و از آیندمم میترسم.ازالان دنبال شغلم هرچی باشه متناسب رشتم.میترسمم از آینده که اگر ازدواج نکنم چی میشه. استرس دارم  

لطفا برای باز شدن بختم و ازدواج خوبم دعا کنید🥺🙏
منم قصدم مهندسی کامپیوتره البته الان کنکوری‌ام میشه یه توصیه بهم کنی؟ اصلا رشته‌ی مناسبیه؟

بایدبه کاربالب تاد ایناعلاقه داشته باشی واینکه رشته خوبیه ولی خیلی سخته تاترم 4 ریاضی خیلی داری بایدریاضیت خوب باشه زبانت بابدخوب باشه والبته برنامه نویسی یادمیدن که خیلی سخته درکل رشته سختیه همه رشته های مهندسی همینجورین البته هرکدوم یه سختی دارن بایدعلاقه داشته باشی

رشته منم کامپیوتره ترم اولم.ازدواجم نکردم و از آیندمم میترسم.ازالان دنبال شغلم هرچی باشه متناسب رشتم ...

منم همینحوریم ولی تنهاتفادتتش ابنه من ترم 1دانشگاه ازدواج کردم براهمون دغدغم کمتره 

منم همینحوریم ولی تنهاتفادتتش ابنه من ترم 1دانشگاه ازدواج کردم براهمون دغدغم کمتره 

دانشگاه ما دخترونس . از اینده میترسم 

هوووووف  

لطفا برای باز شدن بختم و ازدواج خوبم دعا کنید🥺🙏