2777
2789
عنوان

دغدغه شغل

| مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 29 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بایدبه کاربالب تاد ایناعلاقه داشته باشی واینکه رشته خوبیه ولی خیلی سخته تاترم 4 ریاضی خیلی داری باید ...

بله مخصوصا درس برنامه نویسی پیشرفته، که درمورد کد زنی هست، خیلی سخته.منم متاسفانه به سختی یاد میگیرم

لطفا برای باز شدن بختم و ازدواج خوبم دعا کنید🥺🙏
بله مخصوصا درس برنامه نویسی پیشرفته، که درمورد کد زنی هست، خیلی سخته.منم متاسفانه به سختی یاد میگیرم

اره من ترم 4ام هنوزولی اندازه 10سال پیرشدم بچه های رشته های دیگرومیبینم انقدرراحتن دنباله عشق وحالن خیلی زورم میادش

اره من ترم 4ام هنوزولی اندازه 10سال پیرشدم بچه های رشته های دیگرومیبینم انقدرراحتن دنباله عشق وحالن ...

بعد میام خونه میفتم به غلط کردن. اشتباه کردم این رشته روخوندم. بعد فکرمیکنم باخودم میگم که من که علاقه به گوشی و کامپیوتر دارم.پس حتما موفق میشم. حتما که نباید کارم کدنویسی باشه کارای دیگم هس. یکم امید میدم به خودم

لطفا برای باز شدن بختم و ازدواج خوبم دعا کنید🥺🙏
بایدبه کاربالب تاد ایناعلاقه داشته باشی واینکه رشته خوبیه ولی خیلی سخته تاترم 4 ریاضی خیلی داری باید ...

ممنون از راهنماییت 

علاقه که دارم ریاضی و زبانمم خوبه تقریبا

فکر کردم بعد کنکور تا شهریور که نتایج میان برم یه دوره فشرده کلاس برنامه نویسی با یه پیش زمینه‌ای برم دانشگاه به نظرت چه زبانی رو یاد بگیرم؟

یه سوال دیگه اینکه از ترم اول باید لپ‌تاپ و اینا داشته باشم؟

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
ممنون از راهنماییت  علاقه که دارم ریاضی و زبانمم خوبه تقریبا فکر کردم بعد کنکور تا شهریور که ...

کلاس برنامه نویسی خیلی خوبه برنامه جاواخوبه اندرویدنویسی هم خوبه

اگه داشته باشی خب مسلمابهترهستش ولی‌ترم 1زیاددروس تخصصی کارنمیشه بیشترریاضی هست

کلاس برنامه نویسی خیلی خوبه برنامه جاواخوبه اندرویدنویسی هم خوبه اگه داشته باشی خب مسلمابهترهستش ول ...

آها ممنون از توضیحاتت🌱

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
شما گفته بودین ک خواهر شوهرتون زندگی نباتی  داشته‌ میشع بگین علائمش چی بودع

سلام عزیزم خواهرشوهرم متاسفانه فوت کردخونریزی مغزی شده بود واینکه توهمون پست گفتم‌ اصلادستش ایناروتکون نمیدادبه جزیه دوسری که پزشکامیگفتن غیرارادیه یکم روبه بهبودی رفتش بعضی‌وقتاهمینجوری چشم بسته صحبت میکردی میگفتی فلان اسم روبگومیگفت گفت بگوخواهربرادرات وگفتش ولی دیگه خوب نشد دکترگفت زندگی نباتی داره بازگفت نه زندگی نباتی نداره چون حرف زدویه بارگفتن دستتوتکون بده تکون دادویه بارم اسم بچش‌روبردن به شدت گریه کردولی خوب نشدمتاسفانه

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز