2777
2789

لطفا خواهش میکنم اگر تعصب مذهبی دارید  چیزی نگید

فقط درصورتیکه واقعا گرفته باشید    خیلی برام مهمه بدونم   واقعا کسی گرفته از زیارت عاشورا حاجت؟ 

به خود امام حسین قسم من👋🏻بیماری لاعلاج داشتم

امضام خونده بشه🤌برای حاجت رواییتون عزیزان دلم خودم یه حاجت خیلی سختی داشتم به لطف خدا امام حسین و شهید نوید صفری حاجت روا شدم اینطوریه ک زیارت عاشورا رو به مدت40روز میخونی تقدیم میکنی به روح پاک شهید نوید صفری ک امام حسین رو واسطه ی حاجتتون قرار بدن و ایشون قسم خوردن ک یا حاجتتون رو میدن یا توی اون دنیا هواتونو دارن🙂اگه امضامو خوندی حتما بهم بگو و برای سلامتی و خوشبختی منم دعا کن اسمم بگین کاترین 🙂❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بااین روش روزپنجم حاجت گرفتم 

هر کس زیارت عاشورا را بخواند و یک مرتبه «اَللَّـهُمَّ الْعَنْ اَوَّلَ ظالِم ظَلَمَ حَقَّ مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد،…» را تا آخر بگوید و بعد «اللهم العنهم جمیعا» را ۹۹ مرتبه تکرار کند، و در سلام هم همین‌طور یکبار، «اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِ اللهِ، وَعَلَي الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنآئِكَ،…» را تا آخر بخواند و بعد ۹۹ بار ؛ «اَلسَّلامُ عَلَي الْحُسَيْنِ، وَعَلي عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْنِ، وَعَلي اَوْلادِ الْحُسَيْنِ، وَعَلي اَصْحابِ الْحُسَيْنِ.» را تکرار کند، چنین شخصی، مثل کسی‌ست که تمام لعن و صلوات را یک‌صد مرتبه تا آخرش گفته است.

ببین عزیزم اگه هفتاد دفه قرآن را ختم کنی ولی  ته قلبت ب بزرگی خدا شک داشته باشی فایده نداره

عاشورا را بخون اونم خالصانه از ته ته ته دلت از امام حسین بخاه ک ضامنت بشه پیش خدا ک مشکلت حل بشه اگه ندیدی مشکلت حل بشه

بی فایدس😭 باید کاربری جدید بزنم😩کـه زخـــم هــر شـــکست من حضــور یـــک جــوانه شد🤍🌱

چالش عکس کودک😍

شماره80

https://rubika.ir/joinc/CEFAAHHH0YHXCOEMLODGYQMJUZKCVNRF

بیشترین لایک350به بالا😍

نفر اول300تومن

نفر دوم 200تومن

و نفر سوم 100تومن 

مهلت چالش تا 30ام⚘️🌹

عکس فرزندتو به این آیدی بفرس

@toran_gz

من تابحال ختم زیارت عاشورا برنداشتم ولی درکل فهمیدم که برای هر حاجتی دعا و ختم مخصوصی هست و همینجوری نمیشه یه ختمی رو برداری. یه حاج اقایی بود وقتی حاجتت رو بهش میگفتی یه ختم متناسب با اون بهت میداد خیلی سریع جواب میداد