2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 652 بازدید | 37 پست
منم موافقم با شما. زود ازدواج کردن اصلا خوب نیست ادم تازه ۲۵ سالگی میفهمه کجای دنیا وایساده. معیار ه ...

دقیقا عزیزم من خودم ۱۸ سالگی عاشق معلمم که ۱۸ سال بزرگتر بود شده بودم و فک میکردم بااون ازدواج کنم خوشبخت ترینم ولی بعد چندسال فهمیدم وای چه اشتباه بزرگی بوده این همه اختلاف سنی و البته خودمم میدونستم این ازدواج صورت نمیگیره چون خانوادم نمیذارن ولی خیلی اونموقع غصه میخوردم و گریه میکردم بعد که بزرگتر شدم فهمیدم خیلی اشتباه بوده و خداروشکر به اون نرسیدم و بعدم دیگ اون علاقه و عشقی که به معلمم داشتم از بین رفت اصلا تو اون سن آدم درست نمیتونه تصمیم بگیر احساساتشم اشتباه و بعدا از بین میره خداروشکر الان عاشق کسیم که میخوام باهاش ازدواج کنم و درکنارش منطقیم هستم و برخورد با خانواده همسر و مسئولیت زندگی و... هم بلدم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قرار نیست که به این جواب مثبت بدی،ولی بزار بیان و باهاش صحبت کن چون بااین صحبت ها می تونی به خصوصیات وشخصیتهای آدمها پی ببری،فردا روز وقتی خواستی ازدواج کنی می فهمی از همسر ایندت چه چیزهایی می خوای،دیدت بازتر میشه و آگاهانه تصمیم می گیری،شاید اون چیزی که تو ذهن تو هست با این صحبت‌ها متوجه بشی که  در عالم واقعیت این فکرم عاقلانه نیست و...

«اللهم عجل لولیک الفرج»
ببین بستگی به خانواده و شانست هم داره بعضی از خانواده ها دوست دارن که بچه هاشون زود ازدواج کنن یه سر ...

عزیزم شما هم سنتون کم و فک میکنین ۲۵ سال سن زیادیه و برسید ۲۵ سال خواستگار نیست درصورتی که الان سن ازدواج خیلی بیشتر نسبت به سی و چهل سال پیش تا پسری بخواد دانشگاه بره و سربازی بره و سرکار و خونه بخره حداقل سی سالش شده و اکثر پسرایی که وضعشونم خوبه حدود سی یا بالاتر از سی سال هستند اخه پسر ۲۳ ساله کی دانشگاه تموم کرده کی سربازی رفته و رفته سرکار تازه روانشناس ها هم میگن اصلا با پسر زیر ۲۵ نباید ازدواج کرد چون نظرشون عوض میشه خیلی پسرا زیر ۲۵ زن گرفتن به انتخاب خودشون بعد که شدن ۳۰ به بالا پشیمونن میگن اونموقع بچه بودیم یا خانماهم همینطور شما هم برسی به ۲۵ سالگی میگی چه اشتباهی کردم گفتم ۱۹ سالگی به فکر ازدواج بود و بعدم الان از هر سه ازدواج یکیش طلاق و مهمترین چیز واسه دختر اینه درس بخونه بره سرکار مستقل شه و شوهرکنه و بعد اگ شوهرش بد بود دورازجون طلاق گرفت بتونه از پس خودش بربیاد و نه که عجله کنه واسه ازدواج بعدم یهو بچه دارمیشه نمیتونه بره سرکار و مستقل شه و هربلایی شوهرش سرش بیاره چون از خودش درآمد نداره و مستقل نمیتونه شه باید تحمل کنه