2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 650 بازدید | 37 پست

اگه مرد زندگی بهت احترام می ذاره ردش نکن بعدا پشیمون میشیااااا 

الان قصد ازدواج نداری وقتی بهش علاقه مند میشی نیت ازدواجت هم جور میشه چون تو ایران دختر نمی تون مجرد بمونه اگه از ۲۵ سالگی رد کنی و مجرد باشی خواستگار هایی گیرت میاد که طلاق گرفتن یا بچه دارن خلاصع سن بالا میاد برات

خب اول بگو چرا نپسندیدی در حالی که نمیدونی چه خصوصیاتی داره

خب واقعا نمیدونم چی بگم

ظاهرشون واقعا خوبه جوری ک وقتی خونه شون بودیم من پیش خالم کلی از ایشون و ظاهرشون تعریف میکردم

اما وقتی بحث خواستگاری پیش اومد یه جوری شدم نتونستم کنار چون اصلا با ازدواج توی این سن مخالفم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

زود ازدواج بعدا پشیمون میشی ازدواج کنی اختلاف سنیتونم زیاد بهونه کنید بگید سنش زیاد اگ ۳۰ سالت بود و ...

بله مچکرم این موضوع اختلاف سنی امیدوارم جواب بده و دیگه دست بردارن

ممنونم از پیشنهادتون♥️

یعنی قبول کنم که بیان؟ اخه من تازه ۱۹ سالمه

خب که چی نمی خواد که بکشتت چند روزی رو باهاش حرف بزن مثلا حداقل یک ماه برای پیشاپیش باهاش صحبت کن بعد دیدی اوکی شیش ماه دیگه باهاش صحبت کن وقتی باهاش آشنا شدی می فهمی که مرد زندگی هست یا نه بدردت می خوره یا نه به برخورد خانواده اش هم دقت کن اون چند سالش خونه ماشین داره؟

یعنی قبول کنم که بیان؟ اخه من تازه ۱۹ سالمه

بنظر من ک خیلی زوده عزیزم

تو هنوز خیلی کوچیکی

شوهر فرار نمیکنه بخدا

دانشجوی چه رشته ای هستی عزیزم؟

پس زخم هایم چه میشوند؟ نور از همانجا وارد میشود🌟
اگه مرد زندگی بهت احترام می ذاره ردش نکن بعدا پشیمون میشیااااا  الان قصد ازدواج نداری وقتی بهش ...

این حرفا چیه مگه ۵۰ سال پیشه من خواهرم ۲۹ سالگی خواستگار فوق تخصصم داشت خودمم ۳۱ سالمه الان دارم ازدواج میکنم و اون ارشد مکانیک و مجرد و کارمند و ازدواجم میخوایم کنیم بعد مهاجرت کنیم و دخترعمه امم ۳۴ سالگی ازدواج کرد با پسر ۳۷ ساله مجرد  یا پسرعمه امم ۳۵ سالش بود با دختر ۳۸ ساله ازدواج کرد مگه تو بعضی مناطق و روستاها ولسه ۲۵ سال به بالا مطلقه میره خواستگاری و ما که زیر ۲۵ اصلا سن ازدواج نمیدونیم و خیلیا هم اینجوریند 

بنظر من ک خیلی زوده عزیزم تو هنوز خیلی کوچیکی شوهر فرار نمیکنه بخدا دانشجوی چه رشته ای هستی عزیزم ...

بله نظر خودمم همینه

و فقط میخواستم جوری جواب منفی بدم که این آقا ناراحت نشن و یا دلشون نشکنه

من دانشجوی مامایی ام

این حرفا چیه مگه ۵۰ سال پیشه من خواهرم ۲۹ سالگی خواستگار فوق تخصصم داشت خودمم ۳۱ سالمه الان دارم ازد ...

منم موافقم با شما. زود ازدواج کردن اصلا خوب نیست ادم تازه ۲۵ سالگی میفهمه کجای دنیا وایساده. معیار های یه دختر ۱۸ ۱۹ ساله با یه خانوم ۲۷ ۲۸ ساله کاملا متفاوته. بنظرم باید هنوز پخته بشه ۱۹ واقعا کوچیکه برای مسئله سنگینی مثل عروسی

بله نظر خودمم همینه و فقط میخواستم جوری جواب منفی بدم که این آقا ناراحت نشن و یا دلشون نشکنه من دا ...

عزیزم تو ک بدهکار نیستی بهشون زندگی خودته و فقط ۱باره

بگو من سنم کمه و الان قصد ازدواج توی این سن رو ندارم

اگه باز کنه شد و نخواستی بگو نه ممنون نمیخواد منتظر بمونین من قصد ازدواج ندارم فعلا

اخه اختلاف سنی ۱۰ سال هم واقعا زیاده عزیزم

باز خودت میدونی

خب که چی نمی خواد که بکشتت چند روزی رو باهاش حرف بزن مثلا حداقل یک ماه برای پیشاپیش باهاش صحبت کن بع ...

خب مشکلم سن خودمه و ازدواج تو این سن

بله وضع مالیش خوبه

پسر مستقلیه خونه بهترین جای شهرمون داره و تنها زندگی میکنه 

کل وسایل خونه رو هم خریده

ماشین هم داره 

این حرفا چیه مگه ۵۰ سال پیشه من خواهرم ۲۹ سالگی خواستگار فوق تخصصم داشت خودمم ۳۱ سالمه الان دارم ازد ...

ببین بستگی به خانواده و شانست هم داره بعضی از خانواده ها دوست دارن که بچه هاشون زود ازدواج کنن یه سری ها ام دوست دارن دیر ازدواج کنن و حتی بعضی اوقات هم می سپارن دست خود بچشون که مستقلانه تصمیم بگیرن که ازدواج کنن یا نه اول از همه اینکه من خودمم ۱۹ سالم دوم اینکه نمیدونسم سن خواستگار استارتر چقدر بود الان خوندم دیدم نه فاصله سنی شون واقعا زیاد من حدس زدم که شاید پسره ۲۳ یا ۲۴ ساله باش به خاط همون گفتم جواب مثبت بده همه چیز بهم مربوط من خیلی ها رو هم دیدم که فاصله سنی شون ده سال ولی چون باهم هماهنگ بودن و روی هم شناخت کافی داشتن تونستن زندگی خوبی بسازن😄😄