2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حبوبات و کاهو 

هرچی نفاخ هست نخور اصلا 

بعد غذا 

قرص جویدنی دایمیتیکون بخور 

روغن زیتونم زیاد بخور .یه مدت صبح ناشتا 

پنتو پرازول بخور 

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

حبوبات و کاهو  هرچی نفاخ هست نخور اصلا  بعد غذا  قرص جویدنی دایمیتیکون بخور  ...

اینجور هیچی نباید بخورم 

رژیمم هستم الان 

همه چیو حذف کنم 

چیزی نمیمونه 

دایمتکون اصلا اثر نداره 

پس همون امپرازول بخورم 

منم هرچی میخورم نفخ دارم میخوام دیگه چیزی جز اب نخورم بعضی وقتها تا دم صبح باید برم دستشویی تا نفخم ...

ببین من آب هم میخورم دل پیچ میشم 

باید درمان کنم خسته شدم بخدا

اینجور هیچی نباید بخورم  رژیمم هستم الان  همه چیو حذف کنم  چیزی نمیمونه  دای ...

متاسفانه برای نفخ باید حذف شه 

اره بخور همراهش دایمیتیکون بخور حذفش نکن 

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

مایعاتم زیاد بخور