2777
2789
عنوان

خانواده 😞

| مشاهده متن کامل بحث + 514 بازدید | 36 پست
نه عزیزم تو تنها نیستی جنای خونه هم کنارتن  سعی کن باهاشون دوست باشی بچه های بامعرفتی ان

اوج بیشعورته

- خدایا ما به دیدن معجزه‌ های تو در لحظه‌های نا امیدی ، سخت محتاجیم . 🌱🤍﮼‌
نه عزیزم تو تنها نیستی جنای خونه هم کنارتن  سعی کن باهاشون دوست باشی بچه های بامعرفتی ان

نگو گناه داره 

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه میگه میترسم چرا باهاش اینطوری میکنی:]

بارها دیدم چون مخالف‌شون حرف میزنم برچسب بچه بهم زده میشه ولی اگر یه کاربر دیگه‌ که همسن منه بیاد و موافق‌شون حرف بزنه میشه دختر آگاه و فهمیده! از روشنفکری فقط ژستش رو یاد گرفتی عزیزم. اینکه وقتی وسط بحث از جهت کم‌آوردن، به سنم گیر میدی نشانه‌ی ضعفته. بلاتشبیه بلاتشبیه، قاسم و علی اکبر هم با استدلال شما بچه بودن؛ ولی اونا کجا، خولی و یزید کجا؟ استناد به سن افراد و اعتقاد به اینکه سن با فهم و درایت رابطه‌ی مستقیم داره، سنتی جاهلی‌ست که سقیفه رو رقم زد. اگر باهام مخالفی لطفا مدام ریپ نزن. یه جمله‌ی هست تحت عنوان "اوکی تُ راس میگی" که در برخی موارد هم به درد من میخوره و هم به درد شما❤️
وای همه هیچی همسر صیغه ای چیه  مادرت میدونه ؟  بعد با مادرت باهم زندگی میکنن

اره مادر پدرم باهم زندگی میکنن خبر داریم ولی کاری بر نمیاد ازمون 

هر کاری کردم همو ول نکردن 

عزیزدلم تا خدا پیشته جات امنه چند تا سوره ناس بخون آیه الکرسی بخون صلوات بفرس با خیال راحت بخواب 

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است
بچه میگه میترسم چرا باهاش اینطوری میکنی:]

خودمم دارم از ترس میمیرم بعد بیام دلداری بدم 

رطب خورده منع رطب کی کند

من اومدم زندگی کنم ، جز خدا با این کوفتیا سکته میکنم🦋🪦

عزیزدلم حق داری ولی ناراحت نباش. درست میشه قشنگم. ای کاش میتونستم دستهات رو توی دستام بگیرم و بهت بگم این روزای سخت زندگیت هم تموم میشه. همیشه خدا رو یاد کن زیبا❤️

بارها دیدم چون مخالف‌شون حرف میزنم برچسب بچه بهم زده میشه ولی اگر یه کاربر دیگه‌ که همسن منه بیاد و موافق‌شون حرف بزنه میشه دختر آگاه و فهمیده! از روشنفکری فقط ژستش رو یاد گرفتی عزیزم. اینکه وقتی وسط بحث از جهت کم‌آوردن، به سنم گیر میدی نشانه‌ی ضعفته. بلاتشبیه بلاتشبیه، قاسم و علی اکبر هم با استدلال شما بچه بودن؛ ولی اونا کجا، خولی و یزید کجا؟ استناد به سن افراد و اعتقاد به اینکه سن با فهم و درایت رابطه‌ی مستقیم داره، سنتی جاهلی‌ست که سقیفه رو رقم زد. اگر باهام مخالفی لطفا مدام ریپ نزن. یه جمله‌ی هست تحت عنوان "اوکی تُ راس میگی" که در برخی موارد هم به درد من میخوره و هم به درد شما❤️
عزیزدلم حق داری ولی ناراحت نباش. درست میشه قشنگم. ای کاش میتونستم دستهات رو توی دستام بگیرم و بهت بگ ...

🥹🥹🥹 دوس پسرمم اینجا نیست حتی خونش تبریزه 

حالا قراره تابستون بیان خاستکاریم میرم و دیگم برنمیگردم تهران 

شاید زندگی باهات یار نباشه ولی همچنان افرادی هستن که قوی و خوشحال بودنت براشون یه دنیا ارزش داره. با اینکه با هم رابطه‌ی خونی نداریم و حتی به خوبی نمی‌شناسمت ولی دوستت دارم و خواهم داشت. مواظب خودت باش خانوم😘

دختر ابجیم ۶ماهشه تازه حالش خوب شده بخاطر اینک مریض نشه خواهرم بهم گفت تو نیا فقط مامان بیاد 🥹🥹خیل ...

اخی عزیزم خداحفظش کنه

ترس نداره بگیربخاب با خیال راحت

برام هیچ حسی شبیه تو نیست