2777
2789
عنوان

خانواده 😞

514 بازدید | 36 پست

ساعت ۲ شبه و من تو خونه تنهام 😞

من از اینک شب تنها بمونم تنها بخوابم از بچگی میترسیدم 

مادرم ک چن‌روزه خونه خواهرم مونده 

بابامم رفت پیش همسر صیغه ایش هتل موندن نمیاد هرچی بهش گفتم من میترسم نرو ولی رفت 

برادرمم چن بار بهش زنگ زدم میدونه من میترسم تنهام گفت چیزی نیست ک میترسی من تو ماشینم دارم کالاف بازی میکنم 😞😞😞😞

چقد من بدبخت و بی کسم 🥹

همسر صیغه‌ای دیگه چه صیغه‌ایه؟

بارها دیدم چون مخالف‌شون حرف میزنم برچسب بچه بهم زده میشه ولی اگر یه کاربر دیگه‌ که همسن منه بیاد و موافق‌شون حرف بزنه میشه دختر آگاه و فهمیده! از روشنفکری فقط ژستش رو یاد گرفتی عزیزم. اینکه وقتی وسط بحث از جهت کم‌آوردن، به سنم گیر میدی نشانه‌ی ضعفته. بلاتشبیه بلاتشبیه، قاسم و علی اکبر هم با استدلال شما بچه بودن؛ ولی اونا کجا، خولی و یزید کجا؟ استناد به سن افراد و اعتقاد به اینکه سن با فهم و درایت رابطه‌ی مستقیم داره، سنتی جاهلی‌ست که سقیفه رو رقم زد. اگر باهام مخالفی لطفا مدام ریپ نزن. یه جمله‌ی هست تحت عنوان "اوکی تُ راس میگی" که در برخی موارد هم به درد من میخوره و هم به درد شما❤️

پشمام😳😳😳😳

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیز دلم ناراحت نباش ایتوالکرسی بخون یه قران بزار کنار بالشت بخواب ترس نداره گلم اینجور هستی با مام ...

دختر ابجیم ۶ماهشه تازه حالش خوب شده بخاطر اینک مریض نشه خواهرم بهم گفت تو نیا فقط مامان بیاد 🥹🥹خیلی ناراحتم فردام باید برم کلاس تا الان بیدار موندم