فرشته ۳ ساله آرام بخواب تا جهل این مردم یزید پرست رو نبینی که به آدمی دل بستن که خیال میکنن دلسوز ماست آرام بخواب و مطمئن باش که اون شاهزاده یزیدی هیچ وقت پاش به ایران نمیرسه و در اون نجاست خونه خودش به هلاکت میرسه
عزیزم احساس پوچی و تنفر از زندگی و کسل کننده و تکراری بودن روزها! حوصله انجام کاری رو نداری در موارد حادش دیگه به خودکشی فکر میکنی و حتی ممکنه اقدامم کنی اگر زیاد تحت فشار باشی و مداوا نشی
زندگی کابوسه وقتی مردیم از این کابوس بیدار میشیم...قیامت زیباترین اتفاق عمرمه چون پایان این کابوس رو رقم میزنه.. من از این کابوس واهمه دارم و دوست دارم هرچه زودتر تموم شه اون دنیا هرچی که هست خیلی خیلی از این دنیا بهتره ☄️🤍
فرشته ۳ ساله آرام بخواب تا جهل این مردم یزید پرست رو نبینی که به آدمی دل بستن که خیال میکنن دلسوز ماست آرام بخواب و مطمئن باش که اون شاهزاده یزیدی هیچ وقت پاش به ایران نمیرسه و در اون نجاست خونه خودش به هلاکت میرسه
افسردگی دائمه یه پتوی خیس که روی زندگیت افتاده و مانع دیدت نسبت به هرچیز خوب و روشنی میشه همش تیره و تار
هیچ دليلی ندارد به توهمات و خرافات ديگران احترام بگذاريد. از انجا که هیچ چیز مقدس نیست حق نقد عقايد و مقدسات و افکار ، جزو حقوق اوليه هر انسان آزاد اندیش است.
پس چرا اینطوریمیشم دلم میگیره؟ میتونه کم خونی باشه اصلا قرص آهن نمیخورم راستی ۱۶ سالمه به افسردگی ف ...
بی حالی و کسلی میتونه یکی از دلایلش افسردگی باشه، ولی تفریح هم برو عزیزم لازمه برای هر ادمی حداقل پارکی قدمی بزن دوستی چیزی نداری با هم رفت و امد داشته باشید؟!
زندگی کابوسه وقتی مردیم از این کابوس بیدار میشیم...قیامت زیباترین اتفاق عمرمه چون پایان این کابوس رو رقم میزنه.. من از این کابوس واهمه دارم و دوست دارم هرچه زودتر تموم شه اون دنیا هرچی که هست خیلی خیلی از این دنیا بهتره ☄️🤍
نه مامانم خواهرم برادر داره ولی اهل رفت و آمد نیستن اونقدر نمی دونم چرا هیچ بهتر از مهمونی نیس
ای خدا اتفاقا منم مثل خودتم عزیزدلم ما هم رفت و امد نداریم با کسی فقط یه دوست داشتم کلاس چهارم از اون زمان رفت و امد خانوادگی پیدا کردیم هراز چندگاهی میریم خونشون ولی الان پنج شش ماهه دیگه نمیریم یعنی دست و دلمون سرده یجورایی منکه دیگه هرجا باشم برام فرقی نمیکنه با زندان منم از سال دهم افسردگی گرفتم الان 20 سالمه قرص مجبور شدم مصرف میکنم برای اختلال خوابمم هست ولی خب فراموشی اورده برام حالا هم نمیدونم دیگه چه غلطی کنم از سرم بپره انگاری تو یه فضای دیگه ام