2777
2789

یک روز یه پیر مرده به دوستش میرسه و با فریاد بلند میگه : داری ماهی میگیری ؟

دوستش هم با فریاد بلند میگه : نه دارم ماهی میگیرم .

پیرمرده هم باز داد ویزنه و میگه : آهان فکر کردم داری ماهی میگیری !!!!!!!!!

یکی از یخا😂

هرروز که از خواب بیدار میشید اگه دیدید تو ایران اتفاق ناراحت کننده‌ای نیفتاده تعجب نکنید  صفحه رو یه رفرش کنید خودش درست میشه🙄

شما هم اگر جک بی مزه شنیدین بنویسین من بعضی وقتا به بی نمکیش تا چند دقیقه میخندم😃

هرروز که از خواب بیدار میشید اگه دیدید تو ایران اتفاق ناراحت کننده‌ای نیفتاده تعجب نکنید  صفحه رو یه رفرش کنید خودش درست میشه🙄

میدونید چرا فیل از سوراخ سوزن رد نمیشه چون ته دمش گره داره😐😆

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه روز یه مار عاشق مار همسایه میشه وقتی میره بهش بگه میبینه شیلنگ بوده😐😂

آب قطع شده بود

رفتم از یخچال چند تا شیشه آب برداشتم ریختم تو کولر

بعدا فهمیدم دوتا از شیشه ها گلاب بوده!

اشتباهی ریختمش توی کولر😰

حال و هوای امامزاده گرفته خونمون

فضا فوق العاده معنوی شده!

نایب الزیاره همتون هستم

دیگه بابام هم دست به کولر نمیزنه

نشسته زیر باد کولر داره زیارت عاشورا میخونه

هرکی حاجتی چیزى داره بگه😀😀

عمو پورنگ بزرگوار همش میگفت  یه جک بگم: یه مرد میخوره به نرده برمیگرده !

عمو پورنگ خودش یکی از یخا هست😐🤣

یه معلم داشتیم یبار گفت شغل ما شغل انبیاست اومدم خودشیرینی کنم گفت ابیاکه چوپانی میکردن معلمم گفت خوب منم دارم همون کارو میکنم گوسفند......خداحفظش کنه زیادی رک بود😂😂😂😂

پدرها حرفهای نامفهومی میزنند سپس روزگار آن را برای ما توضیح میدهد

یه روز یه مرده شلوارش رو برعکس میپوشه مامانش بهش میگه قربونت برم که هر وقت میری انگار داری برمیگردی🤣

یه معلم داشتیم یبار گفت شغل ما شغل انبیاست اومدم خودشیرینی کنم گفت ابیاکه چوپانی میکردن معلمم گفت خو ...

😂😂😂😂😂

يه روز مارو جوجه تيغى مزدوج ميشن بچه شون اگه گفتى چى ميشه؟؟ سيم خاردار!!!                 يه روز يه مورچه و فيل ميرن سينما مورچه ميشينه بعد برا فيل جا نبود دلش به حال فيل ميسوزه ميگه بيا بغلم!!!!

نیروانا پک :آنچه خوبان همه دارند تو یک جا داری! عبارت نیروانا پک رو تو گوگل سرچ کنید .
وای مگه این بی مزه بود پس چرا من شنیدم کلی خندیدم    

اره بی مزه بود دیگه منم از بیمزگی میخندم