بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بخدا یه سری از دوستامو میبینم که میگن نه مهریه زیادی میخوایم نه طلا کسی که با افراد مختلفی بوده و هست نیازاشورفع میکنه فقط برن سر زندگی پسرا هم منت سرشون میذارن برام عجیبه این حجم ازبیچارگی که حس میکنن به چه قیمتی اخه
بیا خوشگلم🤗 بخدا یه سری از دوستامو میبینم که میگن نه مهریه زیادی میخوایم نه طلا کسی که با افراد مخ ...
کاملا درسته
رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی ....... اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ...... ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن ...... 💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
اصلا؟ اتفاقا شروع زندگی مشترکهم بامسائلجنسیهنصف بیشتر طلاقا هم بخاطر همین مسئله ی جنسیه ابتدایی ترین نیازه اتفاقا اما اینو قبول دارم که به تنهایی فقط حس جنسی نیست ازدواج امامتاسفانه موقتا و ... فقط بخاطر همین چیزاست خودشونم درگیر مسئولیتای دیگه ی ازدواج نمیکنن
کاش این همه سر مهریه سخت گیری میکردن سر دوست پسر بازیا هم سخت گیری میکردن تا این چضع پیش نیاد. تمام ...
حالا همه که اینطوری نیستن یه سریا وارد یه رابطه ای با پسر میشنبرای اشنایی و شناخت و خودشونم دراختیارپسره قرار نمیدن و هدفشونو تعیین کردن به درد هم نخوردن هم به شناختی نسبت به خواسته ها و معیارای خودشون میرسن اما واقعا مشکلات مختلف دست به دست هم داده مثل فرهنگ این موضوع خیلی تو جامعمون درست جا نیفتاده فشار اقتصادی عقده هایروانی و حسادت یه عده اوار میشن روزندگی بقیه و جدایی میندازن با انداختن سو تفاهم و ... نتیجش میشه این همه بی بند و باری با اسمای مختلف توی جامعمون که د.ینیه از بقیه ی جوامع دیگم تنوع این عنوانا بیشتره