2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اره 

پسرا خیلی پرتوقع ترازدختراشدن.

شما پسرا چرا می نالیدی از ازدواج نکردن؟

شما ها ک راحت می تونید ازدواج کنید ما باید منتظربمونیم یه عنتری بیاد

مرادرکودکی شوق دگر بود   خیالم زین حوادث بی خبربود

مگر ازدواج لباسه که‌خز بشه؟؟هرچند آدما آزاد هم باشن در روابط جن.سی بازهم احتباج دارن به کانونی برای ...

عزیزم تاپیک رو بخونی متوجه میشی.‌‌.تحلیل این موضوع توش هست ک برمیگرده به فرهنگ های جوونامون ک فکر میکنن روشن فکریه ولی واقعیت پشت پرده نابودیه

حالا میگم جوونامون خودم بیس سالمه ولی کلا موضوع ناراحت کننده ای هست

متاهل ومتعهد❤️❤️حرفی ندارم فقط کاراگاه بازی رو بزار برای زندگی خودت وسرت رو از تو زندگی مردم در بیار🫰🏻از تاریخ ۲۵ دی تاپیک ها متعلق به من هست ❤

معلومه دیگه

بی بند و باری شده روشنفکری

بی دین و ایمانی شده شاخ بازی

هرزگی شده نیاز طبیعی بدن

۲۷ سالمه درآمد هم دارم یارو میاد میبینم تو گذشته با هزار نفر بوده بهش میگم اوکی نیستم دنبال یکی عین خودمم پاک باشه برمیگرده میگه گذشته من به تو ربطی نداره ، خب گذشته تو درسته به من ربطی نداره ولی همون مزه های مختلف که رفته زیر دندونت باعث میشه تو زندگی مشترک هم دووم نیاری و خیانت کنی

اگه من الان بگم مثلاً تو گذشته با یه نفر بودم علاوه بر اینکه بهم برچسب میزنی بلکه تا تهشو درمیاری که کجا باهاش رفتم چیکار کردم

خلاصه که آدم سالم وجود نداره دیگه تموم شد

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
خب دیگه بهتره با یه خدافظی خوشحالمون کنی

بای 

طرز برخوردتون ثابت شد دیپلم هم نداری چ برسه ارشد

به هرحال موفق باشین

متاهل ومتعهد❤️❤️حرفی ندارم فقط کاراگاه بازی رو بزار برای زندگی خودت وسرت رو از تو زندگی مردم در بیار🫰🏻از تاریخ ۲۵ دی تاپیک ها متعلق به من هست ❤

منم دقیقا همین طرز فکرتو دارم و تقریبا همسنیم

بیا بغلم 🫂 هیییی ☹️

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
چون زنایی که موقت انجام میدن با هزینه ی کمتر و در دسترسترن و بعد مدتی تعویضشون میکنن و دوست دخترای پ ...

کاش این همه سر مهریه سخت گیری میکردن سر دوست پسر بازیا هم سخت گیری میکردن تا این چضع پیش نیاد. تمام سخت گیری رو گذاشتن برای کسی که میت خیر و ازدواج داره، اما برای اون پسری که لاشی و بی شرف هست راحت در اختیار هستن، خدایا...

وضع مالی پیش کش  توی اطرافم ندیدم، اما توی سایت یه طوری میگن زن پسری که خونه نداره نمیشیم &nbs ...

صد در صد واقعیت زندگی با چیزی که داخل دنیای مجازی به نمایش گذاشته میشه فرق می‌کنه ، اینجا نود درصد میگن اگه بر گردیم به قبل ازدواج نمی کردیم ، ولی در صورتی که قبل ازدواج همش بفکر زود تر ازدواج کردن بودن ، در کل برای ازدواج بنظر من مهم باشه اینه که یکی همجنس خودمون باشه ،اگه قرار باشه همش بحث دعوا و ناراحتی باشه همون بهتر که ازدواج نکنیم 

واقعن هر دوجنس به هم احتیاجی ندارن 

اتفاقا هر دوجنس بهم خیلیم نیاز دارن منتها اونقدر بی اعتمادی و تنوع طلبی زیاد شده دخترایی که شاغلن و به دستاوردایی میرسن حوصله ی رو مخ رفتنا و هر کاری کردن برای نگهداشتن زندگیای نامایدارو ندارن و مسئولیتای اضافه رو ندارن از طرفیم از لحاظ اقتصادی نیازی به حامی ندارن پسرا هم بدون مهریه و خرج اضافه دخترای مختلفو زنای موقت و ... در اختیارشونه