2777
2789

با این گرونی و تورم مگه میشه ازدواج کرد؟ 

با افتخار پرورده کوردم💃🏻❤               سال ها بعد درباره‌ی ما خواهند نوشت: مردمانی بی تصمیم ⁩در حاشیه‌ی جهان خویش، گران زندگی میکردند اما ارزان میمردند....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهتون نمیخوره کارشناسی ارشد داشته باشین نمیدونم چرا😅

متاهل ومتعهد❤️❤️حرفی ندارم فقط کاراگاه بازی رو بزار برای زندگی خودت وسرت رو از تو زندگی مردم در بیار🫰🏻از تاریخ ۲۵ دی تاپیک ها متعلق به من هست ❤

چونکه تنها پشتوانه ی خانمها شده مهریه  اگه قانون ی کم با خانومها مهربان بود مهریه هم بی اهمیت ...

هر چی که هست. هممون تو یه کشتی نشستیم. آیندگان ما رو قضاوت خواهند کرد به خاطر این همه کارهای اشتباهی که داریم انجام میدیم و ازدواج که یه امر مقدسه رو چنین کردین باهاش

اونهایی که شرایط ازدواجو دارن ازدواج نمیکنن 

اونوقت چهارتا بچه مدرسه ای میرن ازدواج میکنن در سن نوزده سالگی طرف دوبار جدا شده 

عقل که نباشه جان در عذابه 

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

چقد تو منحرفی خانوم 

باید تو جواب بگی کی رو نه چی رو 

اعتماد به نفسمو تحت هر شرایطی حفظ می کنم...بینی مو تابستون عمل می کنم... زبانم رو تابستون فول می کنم. برا مهاجرت تحصیلی اقدام می کنم و سپتامبر2024 میرم دانشگاه(چین)
فرهنگمون تغییر کرده ، قبلاً زمان پدر مادرامون یه جا که میرفتن خواستگاری اگه مثلاً جوان پاک وسالمی بو ...

وضع مالی پیش کش 

توی اطرافم ندیدم، اما توی سایت یه طوری میگن زن پسری که خونه نداره نمیشیم  حتی اگه شاغل هم باشه و حقوقش کفایت کنه انگاری خودشون قصر دارن 

توی اطرافم بیشتر اینکه معتاد و هیز نباشه واسشون مهم هست خونه و ماشین از ملاک هاشون حذف شده 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
یکی از علت های اصلیشه اما وقتی تخلیه نشی محبور میشی ازدواج. کنی حالا وقتی هرز بپری دلیل نداره ازدوا ...

بعد جالبه دخترا با این حال بازم دنبال ازدواجن اما پسرا با دختر دست خورده وخراب ازدواج نمیکنن حتی وقتی خودشون دست خورده وخرابن