deliar75 مدیر استارتر عضویت: 1402/10/29 تعداد پست: 3082 عنوان ابن بچه کپی پدرشوهرم شدرفت 😩😩😩😩 267 بازدید | 10 پست من هرغلطی بکنم اونجاست رفتم تواتاق لاک بزنم ازبس رفت وبرگشت گیردادچیه چی کارمیکنی هربارم توضیح دادم هاولی لاکه روخالی کردروفرش حالاکارای پدرشوهرم مثلاخونشون داری کاری انجام میدی نه اونجوری نکن بده به من اینجوری بایدانجام بدی پارسال رفتم خونشون هزاربارتاکیدکردم کسی نیاداتاق مویی چیزی نیفته توسالاداازبس رفت واومدشب موقع شام بشقابم ۴تاموی کوتاه پیداکردم چیزی نگفتم 😭😭😭😭 پایان هدف آخرخرداد 1403/01/23 | 22:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
freedom30 عضویت: 1402/02/11 تعداد پست: 59855 روزی ک بچم گذاشتن رو سینم انگار کله پدر شوهرم گذاشتن رو سینم گفتم الله اکبر این همه جلال این همه شکوه از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند
deliar75 مدیر استارتر عضویت: 1402/10/29 تعداد پست: 3082 من ازدست بچم حتی گوهم نمیتونم بخورم مامان چی کارمیکنی مامان اون چیه مامان😭😭😭😂😂 پایان هدف آخرخرداد
deliar75 مدیر استارتر عضویت: 1402/10/29 تعداد پست: 3082 سلفون باید بکشی رو سالاد بچه اسمش روشه بخداسلفونم بعدازدرست کردن زودزودکشیدم این پیرمردپرحاشیه گندزدبه همه چی پسرمم این جوری شد😑😑😑 پایان هدف آخرخرداد
deliar75 مدیر استارتر عضویت: 1402/10/29 تعداد پست: 3082 روزی ک بچم گذاشتن رو سینم انگار کله پدر شوهرم گذاشتن رو سینم گفتم الله اکبر این همه جلال این همه شکو ... 😂😂😂لعنتی زودزودمیدیش ؟؟؟ پایان هدف آخرخرداد
میلک_شیک عضویت: 1398/04/22 تعداد پست: 7999 بخداسلفونم بعدازدرست کردن زودزودکشیدم این پیرمردپرحاشیه گندزدبه همه چی پسرمم این جوری شد😑😑😑 چه بخوای چه نخوای نصف بچت از شماستالکی این حرفا رو نزن لایک نکنید🙂↔️
freedom30 عضویت: 1402/02/11 تعداد پست: 59855 😂😂😂لعنتی زودزودمیدیش ؟؟؟ ن والا تا ماه هفتم باهاش قهر بودم دو ماه آخرم دو بار دیدمش لعنتی ژنش غالب بود😫یه بار شوخی خنده بهم گفت آرزوم بود این بچه یه چیزیش شبیه خودم شه گفتم خدا به دلت نگاه کرد کپ خودتهولی قربونش برم عشقمه میمیرم پسرم🤩🤩 از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند
deliar75 مدیر استارتر عضویت: 1402/10/29 تعداد پست: 3082 ن والا تا ماه هفتم باهاش قهر بودم دو ماه آخرم دو بار دیدمش لعنتی ژنش غالب بود😫 یه با ... خداحفظش کنه پسرمنم کپی برابراصل همسرمه پایان هدف آخرخرداد
freedom30 عضویت: 1402/02/11 تعداد پست: 59855 خداحفظش کنه پسرمنم کپی برابراصل همسرمه ممنون عزیزم خدا کوچولوی شما هم حفظش کنه از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند
ms_rastear عضویت: 1403/01/18 تعداد پست: 2860 بچهها کنجکاون دیگه، این نشون میده الحمدلله هوش سرشاری داره😍💚