2777
2789

خیر 

فرشته ۳ ساله آرام بخواب تا جهل این مردم یزید پرست رو نبینی که به آدمی دل بستن که خیال میکنن دلسوز ماست آرام بخواب و مطمئن باش که اون شاهزاده یزیدی هیچ وقت پاش به ایران نمیرسه و در اون نجاست خونه خودش به هلاکت میرسه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من به دردتون میخورم؟😁

آقایان اگ حس ششم خوبی داشتن موقع گند زدن میفهمیدن علت ناراحتی همسر شون رو

ب مغزتون فشار نیارین😑

پسر عزیزم آراس جان چه خوب شد که به زندگی من و بابایی پا گذاشتی دار و ندار ماااادر🥰😘👈سنسیز دونیاما لعنت جانیمamir hossein، با افتخار تورکم😎درخواست دوستی قبول‌نمیکنم🌸
آقایان اگ حس ششم خوبی داشتن موقع گند زدن میفهمیدن علت ناراحتی همسر شون رو ب مغزتون فشار نیارین😑

عاشقتم دربست

جز اسی کسی پست منو ریپ نزنه .نظر شخصیمه.چرا باید درمورد نظر شخصیم به شما جواب بدم
هر چی مرد ترشیده هس اومدن تاپیکم

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

پسر عزیزم آراس جان چه خوب شد که به زندگی من و بابایی پا گذاشتی دار و ندار ماااادر🥰😘👈سنسیز دونیاما لعنت جانیمamir hossein، با افتخار تورکم😎درخواست دوستی قبول‌نمیکنم🌸
عزیزم اگ گوشیتو نزاری کنار کنکور رو خوب نمیدی

شما از کجا میدونی کنکور دارم

جز اسی کسی پست منو ریپ نزنه .نظر شخصیمه.چرا باید درمورد نظر شخصیم به شما جواب بدم
یه ازمون مهم داری

بله دارم 

اما در مورد محرابی هم میشه بهم بگی؟

بهم پیام میده

یا قیدشو بزنم ؟

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز