2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الپرازولام داروهای چنینی بدون نسخه تجویز نمیشن

هیچ دليلی ندارد به توهمات و خرافات ديگران احترام بگذاريد. از انجا که هیچ چیز مقدس نیست حق نقد عقايد و مقدسات و افکار ، جزو حقوق اوليه هر انسان آزاد اندیش است.

قرص زیاد هست ولی چون صب میری سر کار هر قرصی بخوری فرداش خیلی اذیت میشی بشدت گیجیو خوابت میاد. اگرم م ...

صبح خیلی زود نمیرم سرکار 

من فقط میخام شبا بتونم بخوابم آرزوی خواب عمیق مونده به دلم 

صبح خیلی زود نمیرم سرکار  من فقط میخام شبا بتونم بخوابم آرزوی خواب عمیق مونده به دلم

اگه بتونی یه روانپزشک بری خوب میشه

من آلپرازولام و زولپیدم امتحان کردم ولی متاسفانه باعث خواب عمیق نمیشن عوارض زیادیم دارن

داورهای بهتر از اینا هست که دکتر میتونه برات تجویز کنه

صبح خیلی زود نمیرم سرکار  من فقط میخام شبا بتونم بخوابم آرزوی خواب عمیق مونده به دلم

کلا بدخواب بودی؟ خب ببین من یه قرصه میخورم فیلو از پا میندازه فرداش تا شب هنوز خوابم میاد صب زود نمیری منظورت ظهر میری 

کلا بدخواب بودی؟ خب ببین من یه قرصه میخورم فیلو از پا میندازه فرداش تا شب هنوز خوابم میاد صب زود نمی ...

معرفی میکنی لطفا؟ 

بله کلا بدخواب بودم از اول ولی اواخر دیگه کلا تا صبح نمیتونم بخوابم صبح هم در حد سه چهار ساعت فقط 

همیشه سردرد دارم 

این قرص رو سر شب میخورم که صبح راحت پا شم 

میشه معرفی کنی🙏🥺