2777
2789

سلام ابجی خوبی میشه تاپیک قبلمو که نوشتم لطفا همه شرکت کنید لطفا رو گزارش بزنی برام

پای زندگیم وسطه بخدا برات صلوات فرستادم اگر دوسداشتی برام گزارش بزن بترکه نی نی یار حذف نمیکنه هرچقدر پیام دادم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا اخه؟ برو دکتر دیووته ای میخای سرخود قرص مصرف کنی چته مشکلت چیه

شبا خوابم نمیبره 

با اینکه صبح پا میشم سرکارم میرم کارای خونه بچه داری ولی فایده نداره دارم از بی خوابی داغون میشم 

واقعا به خواب عمیق احتیاج دارم .داره حالم از شبا بهم میخوره بخاطر بی خوابی

شبا خوابم نمیبره  با اینکه صبح پا میشم سرکارم میرم کارای خونه بچه داری ولی فایده نداره دارم از ...

قرص زیاد هست ولی چون صب میری سر کار هر قرصی بخوری فرداش خیلی اذیت میشی بشدت گیجیو خوابت میاد. اگرم میخوایی امتحان کنی دوز پایین روزز که تعطیلی امتحان کن

شبا خوابم نمیبره  با اینکه صبح پا میشم سرکارم میرم کارای خونه بچه داری ولی فایده نداره دارم از ...

قرص منیزیم بخور ، شل کننده عضلات هست و خواب شبانه رو تنظیم می کنه!  یه مدت که بخوری هم خوابت تنظیم می شه هم بدنت آرومتر می شه!  هم گیجی و خواب آلودگی صبح نداری!

کنار میای، کنار میایی، کنار میایی، بعد یه روز می بینی دیگه نمی تونی کنار بیایی، از همون کنار می زاری می ری!