arabanoo مدیر استارتر عضویت: 1402/11/26 تعداد پست: 28788 عنوان برا جهیزیم این ظرفا کافین؟ 152 بازدید | 10 پست سرویس ۱۸ نفره چینیسرویس ۱۲ نفره آرکوفامسرویس ۶ لومینارکپذیرایی (میوه خوری اجیل خوری شیرینی خوری ) کریستال و چوبی و سرامیکی و مسیپارچ و لیوان بلند ۲ دستلیوان اب خوری ۳ دستاستکان ۳ دستفنجون ۲ تا ۴ تایی و ۲ دست ۶ تاییشراب خوری ۱۲ تا چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس 1403/01/23 | 15:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ایسان234 عضویت: 1399/02/12 تعداد پست: 18308 چیزیمونده مگه نخریده باشی؟؟؟😐😐😐 خدا اگر بخواد هیچکس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞 تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄
ترکیده3 عضویت: 1402/10/07 تعداد پست: 8288 فقط گزینه اخری کاربری جدید نیستم کاربری قبلیم ترکید . بابام به رحمت خدا رفته. کاش زنده بود. لطفا برای ازدواجم دعا کنید
arabanoo مدیر استارتر عضویت: 1402/11/26 تعداد پست: 28788 چیزیمونده مگه خریده باشی؟؟؟😐😐😐 خانواده خودم و شوهرم میشیم ۳۰ نفر چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس
arabanoo مدیر استارتر عضویت: 1402/11/26 تعداد پست: 28788 فقط گزینه اخری چرا چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس
arabanoo مدیر استارتر عضویت: 1402/11/26 تعداد پست: 28788 مبارکه ولی مگه خونتون هیئت و تکیه است؟ اینا زیاده خانواده خودم کم جمعیتهولی شوهرم ۲۵ نفرن چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس
arabanoo مدیر استارتر عضویت: 1402/11/26 تعداد پست: 28788 مبارکه ولی مگه خونتون هیئت و تکیه است؟ اینا زیاده ی سری چیزا رو از قبل داشتم لیوان استکان چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس
ماهربانو عضویت: 1399/07/28 تعداد پست: 2125 مبارک باشه مگه همه رو باهم دعوت میکنی سختت میشه همه رو یه دفعه دعوت کنی تازه عروسی😍 هیچ وقت توقع نداشته باش اون حسی که به ادما میدی رو پس بگیری .........اونا قلب ♥️تو رو ندارن😔