2777
2789

زن داییم معرفی کرده بود فقط مادر پسره اومده بود با زن داییم

مامانم پشت سر هم حرفایی زد که اصلا خوشم نیومد

اول اینکه مادر پسره عکس پسرشو نشون داد خدایی از من جذاب تر بود مامانم برگشت گفت قیافه نباید براتون ملاک باشه مهم اخلاقه شخصیته و از این حرفا

یاد خواستگاری حبیب تو لیسانسه ها افتادم   

براتون دل شاد، اندام فیت، پوست صاف، کارت پر پول و کسی که برگشته و مثل سگ پشیمونه ولی شما دیگه اونو نمی‌خواید آرزومندم.

بعد شروع کرد کلی از خوبیای من گفتن اینکه چقدر خوبم مومنم نماز خونم اهل کمک به فقرا و ...  

مادره اومده قیافمو ببینه چیکار داره من به فقرا کمک میکنم یا نه

براتون دل شاد، اندام فیت، پوست صاف، کارت پر پول و کسی که برگشته و مثل سگ پشیمونه ولی شما دیگه اونو نمی‌خواید آرزومندم.

عیب نداره مادرمنم از این کارا کرده ولی خب تعریفم بد نیست مامان منم گفت این بهترین دخترمه هااا و...

رهزنان نیکی کسانی هستند که تو را از نیت واعمال خوبت پشیمان می کنند . مثل شیطان که از درگاه لطف خدا به دور هست ، رانده شده هستند...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بعد موقع خداحافظی برگشت به خانمه گفت پس دیگه خبر از خودتون اگه دوست داشتین آقا پسر رو بیارین!!

من از لحن صحبت خانمه فهمیدم این بره پشت سرشم نگاه نمیکنه واقعا هم اینجوری شد دیگه هیچ خبری نشد ازشون  

به نظر من نباید خانواده دختر خودشونو خیلی مشتاق نشون بدن یه ذره کلاس گذاشتنم بد نیست بخدا   

بخدا برام مهم نیست مادره از من خوشش نیومد ولی حرصم گرفت انگار مامانم هی تلاش می‌کرد اونا رو راضی کنه هر چی قسمت باشه همونه مگه به تعریف و تمجید خانواده دختره