2777
2789
عنوان

پشیمونم🥲

178 بازدید | 7 پست

دوست دختر جدید اکسمو مسخره کردم پیش کسایی ک از رابطه ام اطلاع داشتن، حتی تایپکم گزاشتم، و واقعااا پشیمونم، حالا اون عذاب وجدانه منو ول نمیکنه احساس میکنم گناه بزرگی کردم ازدیشبم تودلم براش ارزو خوشبختی وسلامتی میکنما، ولی باز خیالم راحت نمیشه خدامنو ببخشه

تومستحق عشقی وهرچیزی غیرازاین دروغه🌸💚 وسط اینهمه شلوغی زندگی یادت بمونه یه ورژن کوچولو خودتو درونت داری که منتظره بهش محبت کنی ودوستش داشته باشی وسخت نگیری پس خودتو دوست داشته باش🤍🫂میشه برای رهایی بلاتکلیفی زندگیم یه صلوات برام بفرستین🩷🥺

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اشکال نداره این پشمونی خودش نشان دهنده همینه که توبه کردی انشاالله خدا میبخشه ، دیگه حواست رو بیشتر جمع کن عزیزم

((حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‌ وَ نِعْمَ النَّصیرُ)) با اکانت قبلیم نتونستم بیام اکانت جدید ساختم :/