2777
2789
عنوان

واکنش تون به دوست پر حرف چیه؟

95 بازدید | 10 پست

دو تا از دوستام خیلی پر حرفن راستش وقتی زنگ میزنن بیشتر وقتا جواب نمی‌دم یعنی اصلا جرأت نمی‌کنم   بعد  نیم ساعت یک ساعت پیام میدم ببخشید خیلی شلوغ بودم نشد جواب بدم ولی گاهی عذاب وجدان میگیرم چون اونا دوستم دارن   

شما دارین همچین دوستایی ؟ رفتارتون تو این موارد چطوره؟

براتون دل شاد، اندام فیت، پوست صاف، کارت پر پول و کسی که برگشته و مثل سگ پشیمونه ولی شما دیگه اونو نمی‌خواید آرزومندم.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آخه پیش اومده سر کار بودم بهم زنگ زدن منم  نیم ساعت تو راه پله میچرخم تا حرف بزنیم خوب هم تو محل کار رفتار درستی نیست هم واقعا حرفاشون اکثراً روز مره و تکراریه

براتون دل شاد، اندام فیت، پوست صاف، کارت پر پول و کسی که برگشته و مثل سگ پشیمونه ولی شما دیگه اونو نمی‌خواید آرزومندم.

حالا فکر کن من و دوستم هر وقت باهمیم پرحرفیم‌

نمیزاریم اون یکی حرف بزنه

من چون میانگرام‌یه وقتایی میرم رو دور درون گرا بودن یه وقتایی برون گرا بودنه

بعضی وقتا ک من فاز درونگرایی‌ میرم اون پرحرفی میکنم فقط میگم باشه، اوکی، حله و...

بعد اون میگه تو ذوقم میزنی😂

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!