2777
2789
عنوان

دوس دارم بمیرم ولی شک دارم

104 بازدید | 27 پست

دو دلم که اینکارو بکنم یا نه 

با مادرم دوست دارم درموردش حرف بزنم ولی میدونم سرزنش میکنه 

ترس از آینده دهنمو صاف کرده 

از اونور وسواس فکری 

از اونور افسردگی خستم واقعا  میخام بمیرم ولی میترسم یخورده 

خاستم پیش تراپیست برم ولی از نظر اینا روانشناسا همش الکیه و اگه آدم پیش روانپزشک بره با داروهایی که تجویز میکنن آدم بدتر میشه تصورشان اینه، بابام برگشته بم میگه حرفی که روانشناس میخاد بت بزنه رو من بت میگم خوابتو تنظیم کن/: نمیدونم ایمانتو قوی کن😑 

هی حالم بده لعنت به کنکور که باعث میشه انگیزم واسه مردن بیشتر شه😭

ما دخترا چجوری شاد باشیم که خراب به نظر نیایم؟ :))))            ی مدتی کاربری غیر من دست دوستم بود ی سری تایپکارو گردن نمیگگیرم😚💙

عزیزم برای آینه ای که نیومده، استرس نداشته باش، هیچکس از آینده خبر نداره

هیچوقت آرزوی مرگ نکن و به خودکشی هم فکر نکن

خودکشی فقط باعث میشه یک زندگی به مراتب بدتر و سیاه تر از این دنیا نصیبت بشه

حرف پدرت هم اشتباه نیست

اگر به خدا و قدرتش باور داشته باشی، قلبت آروم میگیره

افکار منفی رو از خودت دور کن

درکت میکنم شدیددددددد

ولی باید تحمل کنیم بشین برا کنکور بخون اگه قبول شدی که مبارکه اگرم نه بدون کنکور همه چی نیست فقط آسون ترین راه و شناخته شده ترین راه برای موفقیتت

میتونی کلاس موسیقی و هنر بری مهارت یادگیری و زبان انگلیسی یاد بگیری 

اگه نمیتونی و هزینش نداری بزن تو یوتیوب رایگان و به صورت حرفه ای آموزش میدن از مبتدی تا پیشرفته 

ورزش هم فراموش نشه

موفق باشی

تو زیباترین آرزوی منی ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو پیش یه مشاور خوب یکی دو جلسه برو بین چه شکلیه 

بعد الان تو دوره کنکور اینا عادیه همه ادما این دوره رو میگزرونن بین خیلیا چقدر راحت رد میشن تازه اولش بعد کنکور دانشگاه و روابط احساسی و کلی چیز های دیگه هم هست که هم خوبه هم بد 

عزیزم برای آینه ای که نیومده، استرس نداشته باش، هیچکس از آینده خبر نداره هیچوقت آرزوی مرگ نکن و به ...

عزیزم من کارم از این حرفا گذشته من به خدا ایمان دارم ولی نمیتونم شرایط خیلی بدی برام پیش میاد اگه اردیبهشت نتونم به چیزی که باید برسم😭

ما دخترا چجوری شاد باشیم که خراب به نظر نیایم؟ :))))            ی مدتی کاربری غیر من دست دوستم بود ی سری تایپکارو گردن نمیگگیرم😚💙
درکت میکنم شدیددددددد ولی باید تحمل کنیم بشین برا کنکور بخون اگه قبول شدی که مبارکه اگرم نه بدون کن ...

عزیزم جو خانوادگی طوریه که من فقط میتونم از راه کنکور به چیزی برسم ازم میخان تو اردیبهشت کارو تموم کنم کنکور آخرم ولی من آمادگی ندارم اصلا🫠💔 

عزیزم من کارم از این حرفا گذشته من به خدا ایمان دارم ولی نمیتونم شرایط خیلی بدی برام پیش میاد اگه ار ...

انشالله که میرسی

از الان خودت رو بازنده ندون

قوی باش و به خودت بگو که میتونی

هرچی بیشتر منفی باشی، بیشتر اتفاق میوفته و خراب میشه

پس مثبت باش و نا امید نشو

باور کن کنکور آخر دنیا نیست

انشالله که میرسی از الان خودت رو بازنده ندون قوی باش و به خودت بگو که میتونی هرچی بیشتر منفی باشی ...

اخه اردیبهشت رسید دیگه من چیکار کنم تو این مدت کم😞

اصلا مطالعه نداشتی یا فکر میکنی کم بوده؟

از مهر تا دی مطالعه داشتم ولی بدرد نمی‌خورد بعد از اون بی انگیزه شدم و دیگه نخوندم 

افسردگی که دارم تمایلم به خواب زیاده صبحا مامانم بیشتر بهم احساس ناکافی بودن و پوچ بودن میده که پاشو همه فلان ساعت بیدار میشن بعد ت ،چقد میخوابی  آخرشم کل روزم الکی میره و هیچی نمیتونم بخونم

از مهر تا دی مطالعه داشتم ولی بدرد نمی‌خورد بعد از اون بی انگیزه شدم و دیگه نخوندم  افسردگی که ...

خواب زیاد دلایل مختلف میتونه داشته باشه، هم پزشکی هم غیر پزشکی

در حال حاضر با توجه به زمان باقی مونده، به نظرم باید بری سراغ کتاب های جمع بندی و خلاصه دروس

چه رشته ای هستی؟ معدلت خوب بوده؟

عزیزم جو خانوادگی طوریه که من فقط میتونم از راه کنکور به چیزی برسم ازم میخان تو اردیبهشت کارو تموم ک ...

ای وای 

کنکور اردیبهشت رو بیخیال شو از الان برنامه بچین بخون برا کنکور تیر

تو زیباترین آرزوی منی ❤️

خواب زیاد دلایل مختلف میتونه داشته باشه، هم پزشکی هم غیر پزشکی در حال حاضر با توجه به زمان باقی مون ...

چکاب دادم مشکلی نداشتم نمیدونم والا 

عزیزم معدلم ۱۶ بوده 💔

ای وای  کنکور اردیبهشت رو بیخیال شو از الان برنامه بچین بخون برا کنکور تیر

جواب اینارو چی بدم🫠 یعنی قشنگ مطمئنم عین پارسال پامو از اونجا بزارم بیرون تک تکشون میپرسن چی جوری بود چن تارو جواب دادی