2777
2789

صددرصد بدوت برفک من۱۰ سال پیش لزدواج کردم اونموقع هیماایا بود اصلااااااا خوب نیست برفم میزنه من اصلا راضی نبودم بگو یه چیز دیگه بخره

مهم نیست کی کدوم وری میره ماهمیشه سمت سید علی ایم :))

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیمالیا فروسنده گفت بدون برفک هست.از چه نظر خوب نیست؟؟

واسه ماهم تو کاتالوگش زدع بود بدون برفک ولی واقغا وحشتناک برفک میزد چندماه اول نع ولی بعدش میزد هرچندماه تنظیماتش خودبخود بهم میریخت هر سه چهارماه یکبار تعمیرات میوردین بعد از چندسال عوض کردم ساید خریدم الان اسنوا دارم حدود چهار ساله عااالیه راضی راضیم

مهم نیست کی کدوم وری میره ماهمیشه سمت سید علی ایم :))

یخچال منم هیمالیاست من تو این 7 سال راضی بودم ازش بون برفکم داره با برفکم داره،شما بدون برفکشو بگیرین

سالها بگذشته از میلاد من🍁    کو یکی مردانه باشد یاد من.    🍁  من و تنهایی و یک شمع روشن.🍁  خدایا نکند باد بیاید😢
مامانم میخواد یخچال بخره بین گلدن وهیمالیا باید یکی انتخاب کنه به نظرتون کدومش بهتره و اینکه یخچال ب ...

سلام دوست عزیزم.من پیامتو ک 2سال پیش نوشته بودی مامانت بین یخچال گلدن و هیمالیا باید یکیو انتخاب کنه دیدم.منم میخوام یخچال فریزر دوقلو گلدن بخرم.میخواستم ببینم مامانتون گلدن خریدن؟راضی بودن؟

سلام عزیزم.هیمالیا گرفتن .راصی هم هستن

من از فروشگاهی ک خرید میکنم فقط مارک گلدن میتونم بردارم.نمیدونم خوبه یا ن فروشنده خیییلی تعریف میکنه و میگه تا الان چننندتاشو فروخته و کسی هم ناراضی نبوده.اما جای دیگع سوال کردم گفتن گلدن از کارخونه تبریزه و کلا یخچال تبریزی خوب نیست.نمیدونم چیکار کنم.فروشنده شما راجع ب گلدن چی میگفتن؟

من از فروشگاهی ک خرید میکنم فقط مارک گلدن میتونم بردارم.نمیدونم خوبه یا ن فروشنده خیییلی تعریف میکنه ...

عزیزم من چیزی یادم نیست خیلی از اون موقع گذشته.تاپیک بزن اگر کسی اطلاعات داشته باشه راهنماییت میکنه

دوستان من میخوام از این سایت خریدد کنم یخچال هیمالیا داره من مدل دوقلوش رو میخوام. کسی از این سایت خرید کرده؟؟

https://bahar-store.ir/خرید-یخچال-فریزر-هیمالیا/

خداییش با این قیمت های گرون چند سال پیش میشد بهتیرین یخچال های سامسونگ و الجی رو خرید کرد اما الان باید اشغال ایرانی بخریم

عشقم همسرم و بچه هام