2777
2789

دوستیم بعد خانواده ها میدونن.. قراره ازدواج کنیم..بعد ننش چند روز پیش به عشقم گفته فلانی خیلی کوتاه نیست؟عشقمم گفته نه خوبه..قدم۱۶۰هست نامزدم۱۸۵

لطفاً برام دعا کنید فرهنگیان همین امسال قبول شم💔🥺:)قبول شدم😍🌱

اهمیت نده

Türk🐺❤ اقایون محترم دلیل بودنتون تو سایت زنانه درحالی که ددی سایت هست کاملا مشخصه که برای چیه اون به کنار  وقتی بیرون هستین مثل دختر ندیده نگا نکنین شما خودتون خواهر مادر دارین وقتی به دختر و یه زن البته هولارو فاکتور بگیریم نگا میکنین و تیکه میندازین تو چشم اون خانم یه موجود هول و کنه هستین خواهشا کمتر خودتونو خار کنین و دست از سر خانما بردارین

ولش کن این چیزا رو نامزدت بت گفت بحثو عوض کن یه وقت بد مامانشو نگیااا بد خانوادشم نگو 

https://uploadkon.ir/uploads/fff922_25Screenshot-۲۰۲۵-۱۱-۲۲-۰۸-۲۲-۰۰-۷۹۲-com-google-android-googlequicksearchbox.jpg.                                    https://uploadkon.ir/uploads/c3c324_25Screenshot-۲۰۲۵-۱۱-۲۴-۰۹-۱۳-۱۶-۵۸۲-com-android-chrome.jpg

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا اون پسره میخواد با شما ازدواج کنه ؟ یعنی چی ننه ش ! کرم میریزه ! چه ادبیات زشتیه

نه الان جوگیر شدم گفتم ننش😂خیلی احترام مامانشو دارم مامانش چند سری حرف پرونده

چیز بدی نگفته  همه مادرشوهرا میتونن تا قبل عقد درمورد ظاهر عروس ایندشون نظر بدن

نه ببخشید کی هستش که بخواد نظر بده؟من دوسش دارما اما خب بخوایم اینطوری بگیم منم بگم مادرشوهرم خیلی دراز نیست؟واقعا زشته بعدم از نظره چهره من خوشگل ترم

خب مامانشه نظرشو گفته

مامان شما هم ممکنه در باره نامزدت یه چیزی بگه

میدونم شاید ناراحت بشی ولی اصلا نشون نده

شایدم نامزدت خواسته امتحانت کنه 

حرفو عوض کن به روت نیار

سه ساله آنلاین نشدم تازه برگشتم😂
چطور یعنی بده؟

اره به اینا شک کن

خاله زنک

دوبهم زن

بی سیاست و ساده

شایدم حرف دل خودشم هست ک چون میخواسته بده نشه از طرف مامانش گفته

لایک نکن مگر اینکه خودم بگم😑هی نوتیف میاد با ذوق باز میکنم میبینم لایکه🤦🏼‍♀️😑😂
نه ببخشید کی هستش که بخواد نظر بده؟من دوسش دارما اما خب بخوایم اینطوری بگیم منم بگم مادرشوهرم خیلی د ...

وای چی میگی

معلومه خودتم هنوز بچه ای 

میدونی چرا تابوت جوونا سنگینه؟! چون با ارزوهاشون دفن میشن💔    کاربری یازدهم🤐