2821
2789

اره استفاده کن.تو تاپیکای دیگت اسم داروهای خوبی نوشتی اگر دکتر تجویز کرده استفاده کن حتی فیناید

تجربم از کنترل pco و ریزش مو بعد از سالها دردسر و خرج اضافه: سراغ داروی گیاهی نرید. داروی هورمونی گاهی کمک کننده است اما داروی اصلی نیست. درمان طلایی که بهش رسیدم و خوب شدم قرص قند با دوز متوسط و مدت طولانیه. حتی اگر قندتون تنظیمه. چون یکی از دلایل اصلی pco مقاومت به انسولینه به قرص قند عالی جواب میده. فقط باید تحت نظر پزشک مصرف بشه.

اره استفاده کن.تو تاپیکای دیگت اسم داروهای خوبی نوشتی اگر دکتر تجویز کرده استفاده کن حتی فیناید

دکتر براپ‌متفورمین هم نوشته به نظرت استفاده کنم

یکم وزنم بالاست؟

الان اسپیرنولاکتون ۱۰۰

سیپروترون کامپاند میخوررم. 

فیناستراید ۵ یه دکتر دیگه برام نوشته که هنوزواستفاده نکردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکتر براپ‌متفورمین هم نوشته به نظرت استفاده کنم یکم وزنم بالاست؟ الان اسپیرنولاکتون ۱۰۰ سیپروترون ...

بهترین قرص من که درمان اصلیم هست متفورمینه. میتونم همه داروها رو بریزم بره به جز متفورمین.

بیشتر کسانی که ریزش موی هورمونی و تنبلی تخمدان دارن دلیلش نوسان قند تو بدنه...متفورمین قندو تنظیم میکنه و همه چی دیگه درست میشه. 

حالا نوع بیماری شما رو نمیدونم وابسته به قنده یا نه‌.

تجربم از کنترل pco و ریزش مو بعد از سالها دردسر و خرج اضافه: سراغ داروی گیاهی نرید. داروی هورمونی گاهی کمک کننده است اما داروی اصلی نیست. درمان طلایی که بهش رسیدم و خوب شدم قرص قند با دوز متوسط و مدت طولانیه. حتی اگر قندتون تنظیمه. چون یکی از دلایل اصلی pco مقاومت به انسولینه به قرص قند عالی جواب میده. فقط باید تحت نظر پزشک مصرف بشه.

بهترین قرص من که درمان اصلیم هست متفورمینه. میتونم همه داروها رو بریزم بره به جز متفورمین.  بی ...

من مشکل تیروئید ندارم

ده کیلو اضافه وزن دارم

موی زائد چونه دارم و جوشهای بدن و صورت وریزش موب خیلی زیاد پریودهامم هر ۲۰ روز الی۲۵ روز یک بار میشم

ازمایشم همه جی اوکی بود غیر از قند ناشتا که ۱۰۳ بود و هورمونdheaso4 هم یکم نزدیک مرز بود یعنی زیاد بود

حتی تستستنرونم سه دهم بود یعنی نزدیک نیمه پایینی بازه نرمال

دکتر غدد هم فیناستراید۵ و روکین داد و دکتر زنان بهم اسپیرنولاکتون ۱۰۰ و سیپروترون کامپاند و متفورمنی و ماینوکسیدیل داد

که من نسخه دکتر زنان رو انجام دادم با این تفاوت که متفورمین رو نخوردم

شما کجای سرتون خالی شده؟ موهات چربه یا خشک ؟

من اون قسمت قله سرم همونجا که اسرائیلیا کلاه میزارن دیدی؟ همونجا کاملا خالی شده در کل حجم موهام یک دهم شده تار‌موهام نازک 

سه ماه هست که دارو درمانی رو شروع کردم و ریزشم نصف شده

نمیدونم رویش مجدد دارم یا نه

من مشکل تیروئید ندارم ده کیلو اضافه وزن دارم موی زائد چونه دارم و جوشهای بدن و صورت وریزش موب خیلی ...

خب دیگه همون قند ۱۰۳ رو دکتر به من گفت پیش دیابت دارم. احتمالا شما هم قندت بالا پایین میره هورموناتو به هم ریخته نیاز به متفورمین باشه...حالا باز دکتر بهتر میدونه. دکتری برو که با قطعیت نظر بده. 

من ۲۰ سالی هست گرفتارم اما دیگه با متفورمین کنترل کردم. منم همون ناحیه کف سرم کم پشت شده بود

کم کم همه جاش داشت کم پشت میشد. دیگه رفتم دنبال درمان خیلی بهتر شد... همین قرصای شما رو میخوردم +ویتامینا

شما کجای سرتون خالی شده؟ موهات چربه یا خشک ؟ من اون قسمت قله سرم همونجا که اسرائیلیا کلاه میزارن دی ...

فقط مثالت🤣🤣🤣🤣🤣

[خدایا منو ببخش برا همه درهایی که زدم ولی خونه تو نبود] 

خب دیگه همون قند ۱۰۳ رو دکتر به من گفت پیش دیابت دارم. احتمالا شما هم قندت بالا پایین میره هورموناتو ...

ویتامین چی میخوری؟

محلول تونیک و قرص فیناستراید۵ هم استفاده کردین؟ چند ساله دارو میخورین؟

ویتامین چی میخوری؟ محلول تونیک و قرص فیناستراید۵ هم استفاده کردین؟ چند ساله دارو میخورین؟

تونیک اینا خیر.همون ماینوکسیدیل. اصلا محلول دست ساز نیاز نیست.

ویتامین انواع ب...دی.امپول بیوتین بپنتن. از این چیزا .خیلی مارکش مهم نیست.

قرص فیناید کلا دو دوره تو عمرم خوردم اونم وقتی بوده که خیلی ریزش داشتم اصلا با هیچ دارویی کنترل نمیشده‌.

کلا ۲۰ سالی هست درگیرم اما همیشه نیاز به قرص نیست.گاهی ریزش زیاد میشه فقط. اما متفورمینو تقریبا سالهاست میخورم. هفت هشت ساله.‌ پزشک غدد هم رفتم گفت قرص بی ضرریه ادامه بده. کلا خیلی دکتر عالی رفتم.همینا رو گفتن همشون

درحال حاضر دارو چی میخورین؟ 

متفورمین 

ویتامین

بعضی ماهها هورمونی سیپروترون کامپاند

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز