2777
2789

سلام من درخواست دوستی قبول نمیکنم کاری دارین اینجا بپرسین؟ 

خانوم و آقای عزیز به❌هیچ عنوان❌درخواست دوستی ندین هیچ تمایلی به دوست شدن با کسی اینجا ندارم علاوه بر رد دوستی توی اعلانات هم پاک میکنم. اگه جوابت رو نمیدم حوصله بحث کردن با آدم های بیکار و توهمی رو ندارم.

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

عزیزم شما ریزش موهات بهتر شده دارو مصرف میکنی؟

دو سال قطع شده بود که متاسفانه چون دیر رفتم آزمایش دوباره تنظیم هورمون تیروییدم بهم خورد و دوباره ریزش شروع شد

خانوم و آقای عزیز به❌هیچ عنوان❌درخواست دوستی ندین هیچ تمایلی به دوست شدن با کسی اینجا ندارم علاوه بر رد دوستی توی اعلانات هم پاک میکنم. اگه جوابت رو نمیدم حوصله بحث کردن با آدم های بیکار و توهمی رو ندارم.

من جلوی موهام ریخته  بنظرت بزنم درمیاد؟چون میگن قطعش کنی همون موهای خودت هم میریزه

درمانهای گیاهی رو رفتی؟ دارو یا مکمِل خوردی؟

به نظرم اخرین مرحله استفاده از ماینوکسیدیل هست

دو سال قطع شده بود که متاسفانه چون دیر رفتم آزمایش دوباره تنظیم هورمون تیروییدم بهم خورد و دوباره ری ...

میشه بگی دارو جی استفادا کردی؟ از  مواد گیاهی مقل رزماری و .. هم استفاده کردی؟ محلول چی زدی؟

میشه بگی دارو جی استفادا کردی؟ از  مواد گیاهی مقل رزماری و .. هم استفاده کردی؟ محلول چی زدی؟

ببین من تحقیق کردم دیدم این نوع  از ریزش من که مربوط به تیروییده اگه شروع بشه بین شیش تا نه ماه ادامه داره و هر کاری کنی توی این مدت قطع نمیشه و باید دوره اش طی بشه تا قطع شه ولی با آمپول و قرص بیوتین تقریبا نصف میشه من هفته ای یه دونه میزدم چهارتا زدن و قرص بیوتی هلث و قرص زینک اینا خیلی کمک کننده بودن یکی دو ماه هم مایندوکسیدیل میزدم

ببین من تحقیق کردم دیدم این نوع  از ریزش من که مربوط به تیروییده اگه شروع بشه بین شیش تا نه ماه ...

هنوز ماینو میزنی یا قطعش کردی چه مارکی میزنی؟ من تیروئید ندارم البته ولی هورمونام منظم نیست

هنوز ماینو میزنی یا قطعش کردی چه مارکی میزنی؟ من تیروئید ندارم البته ولی هورمونام منظم نیست

نه دیگه همون یکی دو ماه پاک دارو

عزیزم شما ماینوکسیدل میزنی؟به من دکتر داده نمیدونم شروع کنم یانه

به نظرم از روشهای دیگه استفاده کن چون یه عمر بخای بزنی خیلی سخته بارداری و شیردهی و اینا هم هست