2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

آخه مشکل اینجاست من هیچگونه اعتقادی هم ندارم

خب اعتقاد داشته باش عزیزم. شما که تو گوگل میای. برو چند تا سایت درمورد نشانه های خدا بخون درمورد هر شکی که درمورد اعتقادات داری بخون . ادم با امید زنده میمونه . قطعا تو زندگی هر کسی مشکلاتی هست که برای خودش طاقت فرساست که اگه امید نداشته باشه میمیره دیگه به چند وقت بعدش نمیرسه که ببینه همه چیز همون طور باقی نمی مونه 

فکر کن خودکشی کردی رفتی اون دنیا فهمیدی آخر عاقبتت یه چیز خییییلی قشنگ بوده🙂 که خودت خرابش کردی حالا هم باید تو جهنم بسوزی

و با خودت هم نگو اشکال نداره میرم جهنم . فکر کنم یه حدیث بود از امام علی (ع) مفهوم حرفشون این بود که اگه ادم جهنم رو میدید آرزو میکرد تو این دنیا با چاقو تیکه تیکه بشه ولی اون جهنم نصیبش نشه 

یا به این فکر کن خودکشی کردی ولی نمردی و بجاش فلج شدی ، قطع عضو شدی ، یه مشکل خیلی جدی پیدا کردی که هیچ کاریش نمیتونی بکنی

خب اعتقاد داشته باش عزیزم. شما که تو گوگل میای. برو چند تا سایت درمورد نشانه های خدا بخون درمورد هر ...

نه ببخشید این حدیثو من اشتباه گفتم از امام علی نبود  درمورد جهنم نبود 

امام صادق(ع)

اگر مومن می دانست پاداش مصیبت و گرفتاری هایش چقدر است، آرزو می کرد در دنیا با قیچی تکه تکه می شد.

این یعنی اینکه میفهمیدین همین گرفتاری ها و صبر در برابر مشکلات چقدر خوبه ، آرزوی مشکلات بیشتر هم میکردی.

(اگه میفهمیدیم)

بازم شرمنده بابت اشتباه پست قبلی

توروخدا خودکشی رو انقدر شیک جلوه ندید که آدم قوی یا باهوش خودکشی می‌کنه...

بنده خدا خودشو تا ابد گرفتار می‌کنه

کدوم هوش بهش این راهو نشون داد آخه؟ کدوم قدرت میگه برو خودتو بنداز تو چاه بی سر و ته؟

آدمی اینکار رو میکنه که یا خبر از عالم قیامت و معاد نداره یا خبر داره و باور قلبی نداره

غروب غیرت ما را کسی نخواهد دید............

2823
2791
2779
2792