2821
2789

گذشته، الان واسه‌ی من درده

گذشته درد نبود، الان درده

حال گذشته رو برام دردناک کرده

حال، بی‌حالم و صدای بی‌صدای سوت سکوت توی گوشم فریاد میزنه

توی ذهنم درد درست میشه، وقتی مینویسمش بغضم میگیره و موقع خوندش از شدت خنده، توی ذهنم دردم میگیره و این چرخه ادامه داره...

من زیاد ناراحت نمیشم ولی زیاد گریه میکنم. من موقع گریه حسی جز ناراحتی ندارم

بعضی وقتا از بی‌حس بودنم گریه میکنم

اوقات بی‌حسی، همون وقتاییه که خیلیا خودکشی میکنن.

قبلا میگفتم اونایی که خودکشی کردن ترسو بودن و کم آوردن؛ ولی الان میگم اونا جرأتی رو داشتن که من ندارم. فکر کردن به این چیزا منو توی اعماق اقیانوس ذهنم خفه میکنه و این خفگی، حال رو واسم دردناک کرده.

برعکس دردای بدن، ذهنم با این درد سازش کرده و وقتی ذهنم دردش میاد، احساس بی‌حسی توی وجودم میکنم.

و این بی‌حسی توی مغزم دردناکه و این چرخه ادامه داره...

این چرخ‌ها هم روزی میپوسن و روز پوسیدن این چرخ‌ها، روز خداحافظی روح منه.

روزیه که من برای خودم مُردم.

ممکنه اون روز ۵۰ سال بعد، ۶۰ سال بعد و حتی شاید یک سال بعد باشه.

روزی که من برای خودم مُردم، آغاز یه بی‌حسی مطلق درون ذهن منه که دیگه هیچوقت درست نمیشه...

روزیه که افراد شجاع‌تر (از نظر من) خودکشی کردن.

من همیشه سعی کردم شجاع‌تر از چیزی که هستم، باشم.

روز مُردن روحم، اوج شجاعت من خواهد بود...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مدتیه که واقعا از دنیا سیر شدم احساس میکنم نیازی نیست زنده بمونم

صبر کن و زیاد به موضوعاتی که باعث ناراحتیت میشه فکر نکن بسپار به خدا بگو سپردم به خودت هر چی خودت بسازی میخوای خوب بساز میخوای بد بساز امیدم به خودته سعی کن نمازاتو با توجه بیشتری بخونی صلوات زیاد بفرس واقعا خوبه

همین که خدا از یه گل بی ارزش ما رو اشرف مخلوقات آفرید و بهمون ارزش داد باید توی هر شرایطی شاکر باشیم و صبر کنیم و به خودش امید داشته باشیم

چطور مگه؟

تو یه درصد فکر کن خودکشی کنی و ناموفق بشه

عوارضش دهنتو سرویس میکنه..

بعدشم من چند دقیقه بعد اینکه قرص خوردم مثل سگگگ پشیمون شدم هردفعه اومدم اینکارو کنم همین بوده 

به گوه خوردن میوفتی

به جای فکر کردن به این چیزا برو پیش مشاوری چیزی باهاشون حرف بزن ارومتر میشی 

بعدشم راهش این نیست ک بخوای خودتو بکشی

.‌‌
صبر کن و زیاد به موضوعاتی که باعث ناراحتیت میشه فکر نکن بسپار به خدا بگو سپردم به خودت هر چی خودت بس ...

آخه مشکل اینجاست من هیچگونه اعتقادی هم ندارم

تو یه درصد فکر کن خودکشی کنی و ناموفق بشه عوارضش دهنتو سرویس میکنه.. بعدشم من چند دقیقه بعد اینکه ...

من احساس میکنم هرچقدر هم سعی کنم خودم رو موفق کنم، روزی میمیرم و میفهمم که همه‌ی این کارها بیهوده بوده

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز