2777
2789
عنوان

خانومهای بالای ۳۰ ک بچه ندارن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 765 بازدید | 84 پست
🥲 بخاطر یکسال اینطوری بهم ریختی؟!!!!! اسپرم های همسرم زیادی ضعیفه..

اره عزیزم یکسال خودش خیلیه برای من زیادی گذشته 

سنم هم کم نیست بگم هنوز خیلی وقت دارم

اسپرم همسرم منم ضعیفه ،برای همسر شما کدوم فاکتورش ضعیفه ؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا درست میگی وای بااین شرایط اقتصادی گرونی دوتا بچه  ظلم کردن به خودت و بچه هست

به نظر من ادم اصلا بچه نیاره بهتره تا اینکه یکی بیاره یکی خیلی بده پسر من همه حسرت زندگیش داشتنه ی خواهره که میخوام چند ماه دیگه اگه خدا بخواد اقدام کنم

کاری که باید چند سال پیش میکردم

ناامید نباش من حتما دعات می‌کنم 

عزیز دلمی🥹🌱

گاهی خیلی امید میاد سمتم 

گاهی مثل الان میگم ، بیخیال بابا من تا اخر عمر حسرت مادر شدن تو دلم میمونه

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

چرا آخه  والا من یه بار از خواهرم پرسیدم چون می‌دونه دوساله ادامه نمیشه جوری عصبی شد فکر کردم ...

به نظرت نباید عصبانی میشد؟؟؟ خب زندگی هرکسی به خودش ربط داره شاید یکی نخواد یا نتونه برای بقیه توضیح بده که چرا بچه نمیاره...

حال یک دل را اگر کردی خراب، آماده باش          اشک چشم دلشکسته، خانه ویران می کند
الان که همه دارن ivfمیکنن اگه بچه دوست داری چرا انجام نمیدی؟

انجام دادم عزیزم چندین بار 

نمیشه...

امسال میخواستم برم اسپرم اهدایی بگیرم ک یه موضوعی پیش اومد به تاخیر افتاده

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

میتونی توضیح بدی یعنی بچه از خود پدر و مادر نیست

چرا عزیزم وقتی زن یا مرد یاهردو اسپرم و تخمک ضعیف داشته باشن با استفاده از یک سری داروهای تقویتی و تو شرایط آزمایشگاهی اسپرم و تخمک رو ترکیب میکنن و بعد جنین تشکیل شده رو انتقال میدن به رحم زن

اره عزیزم یکسال خودش خیلیه برای من زیادی گذشته  سنم هم کم نیست بگم هنوز خیلی وقت دارم اسپرم ه ...

دقیق یادم نیست ک بگم

مورفولوژی صفر درصده 

بقیشم مثلا ۵ درصد ، ۲ درصد اینطوریه

به نظر من ادم اصلا بچه نیاره بهتره تا اینکه یکی بیاره یکی خیلی بده پسر من همه حسرت زندگیش داشتنه ی خ ...

انشالله میاری براش🥹😍

انجام دادم عزیزم چندین بار  نمیشه... امسال میخواستم برم اسپرم اهدایی بگیرم ک یه موضوعی پیش او ...

عزیزم توکل به خدا انشالا هرچی صلاحه برات رقم بخوره

زیاد اصرار نکن خدا تو نداده هاشم حکمته

دقیق یادم نیست ک بگم مورفولوژی صفر درصده  بقیشم مثلا ۵ درصد ، ۲ درصد اینطوریه

شما چند سالته ؟؟ پیگیر درمان باشین انشاالله خدا درهای رحمتش رو برای ما منتظرها باز میکنه🙏