2777
2789
عنوان

خانومهای بالای ۳۰ ک بچه ندارن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 765 بازدید | 84 پست
به نظرت نباید عصبانی میشد؟؟؟ خب زندگی هرکسی به خودش ربط داره شاید یکی نخواد یا نتونه برای بقیه توضیح ...

نه وقتی دوسال پیشگیری میکرد میگفت من بچه نمی‌خوام هیچوقت 

حالا که خدا هم نمیده چرا عصبانی باید بشه؟خودش گفته نمیخام خدا هم شنیده دیگه داد وفریادش کجاس؟ 

من فقط یه کلمه گفتم دکتر باز میری 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا آخه  والا من یه بار از خواهرم پرسیدم چون می‌دونه دوساله ادامه نمیشه جوری عصبی شد فکر کردم ...

دوسال اقدامه؟

ببین خب چون حسرت داره ، خیلی از حرفا اذیتش میکنه

حتی همین نگاه معمولی..

حتی دعا کردن ، چ برسه ب حرفای دیگه..

من حتی اگ فامیل بگن فلان دکتر برو هم ناراحت میشم😂

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

عزیزم انشالله میشه  توکل به خدا  اگرم نشد راضی باش به حکمت خدا

دیگه به یه جایی از زندگی رسیدم ک واسم مهم نیست :)

همینجوری ک هستم راضی ام ، ته دلم فقط حسرت دارم

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

نه وقتی دوسال پیشگیری میکرد میگفت من بچه نمی‌خوام هیچوقت  حالا که خدا هم نمیده چرا عصبانی باید ...

عزیزم ازش نگیر... حتما خیلی تحت فشاره... بهتره اصلا در این مورد از کسی سوال نپرسی

حال یک دل را اگر کردی خراب، آماده باش          اشک چشم دلشکسته، خانه ویران می کند

من خودم بچه دارم چون بچه دوست بودم از قدیم.

ولی دوستام مجردن و متاهل هام بدون بچه به خواست خ‌دشون.

خیلی رندگی مالی و رابطه ای خوبی دارن

بسیار شاد و با هدف هستن

عید هم ۲۰ روز دسته جمعی رفته بود خارج..

وقتی حال خودشون خوشه من یکبارم نگفتم بهشون بچه دار بشید..

اونام به مم نگفتن چرا دوتا داری

اتفاقا جایی باشیم کمک میدن بهم 

💕

عزیزم توکل به خدا انشالا هرچی صلاحه برات رقم بخوره زیاد اصرار نکن خدا تو نداده هاشم حکمته

اره دیگه الان بیخیال شدم

خرداد بیاد میشه یکسال ک دکتر رو رها کردم :)

معجزه شد ، ک شد ، نشدم زندیگم همینطوری خوبه راضی ام 

شما چند سالته ؟؟ پیگیر درمان باشین انشاالله خدا درهای رحمتش رو برای ما منتظرها باز میکنه🙏

من ۲۵ همسرم ۳۰

فعلا توان مالی و جانی نداشتم رها کردم

امسال میخواستم اسپرم اهدایی بگیرم که بخاطر یه موضوعی کنسل شد

تا ببینم تو تقدیرم چیه

همین دیگه.. با خودم میگم حتما خدا یه چیز میدونه ک نمیده یا مثلا میگم تو این تورم و بدبختی بیاد ک چ ...

بسپار به خودش ،هم نامه نانوشته خواند هم قصه نانمده داند...مهم آرامشه که شکر داری،توکل برخدا

من ۲۵ همسرم ۳۰ فعلا توان مالی و جانی نداشتم رها کردم امسال میخواستم اسپرم اهدایی بگیرم که بخاطر یه ...

اوووه بابا حالا وقت داری یکم رها کن استرس نداشته باش مطمئن باش مادر میشی

من ۲۵ همسرم ۳۰ فعلا توان مالی و جانی نداشتم رها کردم امسال میخواستم اسپرم اهدایی بگیرم که بخاطر یه ...

سنتون کمه هنوز وقت زیاده، ناامید نباش ان شاالله دامنتون سبز میشه

بنظرم از سنین بالاتر بپرسی سی هنوز  اول زندگیه مونده تا آدم بفهمه اشتباه کرده و جای جبران هم ...

🥹 خدا خیرت بده

من چون زود ازدواج کردم ، همش فکر میکنم تا ۳۵ باید بچه دار شم 

نشدمم باقی عمرم رو جلوگیری کنم ک یوقت باردار نشم ک دیره 

بسپار به خودش ،هم نامه نانوشته خواند هم قصه نانمده داند...مهم آرامشه که شکر داری،توکل برخدا

🥹🌱

این ارامشم از خودش دارم ، وگرنه قبلا حالم خیلی بد بود