2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم فقط خیلی خستم تو زندگیم هرچی خواستم بهش نرسیدم تلاش کردم واس هرچی نشد نمیدونم چرا خدا نمیبین ...

نمیدونم دقیقا مشکلت چیه،ولی خب یسری چیزابه صلاحمون نیست تویسری از موردها بمن ثابت شده

من خودم ی مشکلی دارم ک چندساله برای حلش دعامیکنم،همراه تلاش ولی کامل حل نمیشه نمیدونم حکمتش چیه صلاح درچیه

نمیدونم دقیقا مشکلت چیه،ولی خب یسری چیزابه صلاحمون نیست تویسری از موردها بمن ثابت شده من خودم ی مشک ...

من ازون موقعی که ب دنیا اومدم یادمه همش اشک ریختم چرا خب چرا باید اینطوری باشه چی صلاحه مثلا؟ دیگ نابود شدم من دیگ نفس نمیتونم بکشم اونقد ک دارم درد میکشم تو این زندگی 

من ازون موقعی که ب دنیا اومدم یادمه همش اشک ریختم چرا خب چرا باید اینطوری باشه چی صلاحه مثلا؟ دیگ نا ...

نمیدونم بخدا

من الان کلی موی سفیددارم ازاسترس وغصه ولی نمیدونم حکمتش چیه

قطعا حکمتی داره واینک خب اشتباهات ادم هاهم هست دیگ،منظورم خودت نیسی حالاافرادی ک دراون موضوع ومشکل دخیلند

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز