2777
2789
نمیدونم بخدا من الان کلی موی سفیددارم ازاسترس وغصه ولی نمیدونم حکمتش چیه قطعا حکمتی داره واینک خب ...

من فک کنم تا ی ماه دیگ دووم بیارم واقن دیگ خستم فقط مرگ بهم آرامش میده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم اگه فک میکنی سبک میشی بیا با هم صحبت کنیم منم دقیقا همین حس و حال رو دارم ن از خونواده شانس او ...

فقط برام دعا کنید بمیرم هیچی جز این نمیخام دیگ آرزوم شده بمیرم

😥😥😥خدا نکنه.  چندسالته؟؟  هعی بخدا منم خیلی دوسدارم بمیرم ولی همش خودمو گول میزنم میگم ...

۱۹😅

همه بمن میگن درس میشه درس میشه ولی هیجوقت درس نشد ۱۹ سالمه ولی مث آدم ۱۰۰ سالم پیر شدم تو این زندگی

۱۹😅 همه بمن میگن درس میشه درس میشه ولی هیجوقت درس نشد ۱۹ سالمه ولی مث آدم ۱۰۰ سالم پیر شدم تو این ...

درس میخونی؟؟  اگه مشکل مالی نداری باشگاه برو..  بخدا نمیدونم چی بگم چون خودمم داغونم..  همش ترس استرس افسردگی،، شدیدا فکری ام...  منم 22 سالمه ولی پیرشدم. انقد گریه میکنم ک پلکم افتاده و.... 

درس میخونی؟؟  اگه مشکل مالی نداری باشگاه برو..  بخدا نمیدونم چی بگم چون خودمم داغونم.. &nb ...

نه بخاطر گیرای پدرم گیرای مسخرش درسمو ول کردم همش باید رفیقامو ببینمو قصه بخورم اونا ب کجا میرسن من بکجا باشگاهمم نمبتونم چون بدشون میاد اینا میگن دختر باید بشینه خونه از خونه بیرون نیاد تا زمانی که شوهر کنه بره نمیدونم خدا چرا باید دخترو بده به اینجور آدما