2789
عنوان

فوت پدرم

344 بازدید | 25 پست

الان پنج ماهه که پدرم فوت شده بخاطر بیماری ، 51 سالش بود منو برادرم هنوز مجرد هستیم  غممون خیلی بزرگه چون پدرم ازدواج مارو هم ندید و نتونستیم هضم کنیم این موضوع رو احساس میکنم دچار افسردگی شدم تو این مدت رفتار بقیه خیلی اذیتم می‌کنه ، امشب با زنداییم بحثم شد عروسی یکی از اقوام نزدیکه و امشب داشت با ذوق از اینکه تو عروسی لباس چی بپوشه و چیکار کنه حرف میزد و بعد رو کرد به من گفت تو چی میپوشی؟ منم گفتم مگه قرار ما بریم عروسی؟ البته منظور از ما خانواده خودم بود که یهو ناراحت شد گفت چه بخوای چه نخوای بابات برنمی‌گرده و ما هم نمی‌تونیم زندگیمون رو تعطیل کنیم چون پدرت فوت کرده جایی نریم منم عصبی شدم مثلا امسال عید اول بابام بود همه ی زندایی و دایی هام مهمونی گرفتن و جلوی ما خوشحالی میکردن این رفتارها منو بهم ریخته چیکار کنم؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم یکم گارد گرفتی که البته کاملا حق داری ...من بابام ۷۵سالشه ...یه بیماری سخت گرفت دلم میخواست تموم اطرافیان مو خفه کنم از عصبانیت که چرا بابای من مریض شده 

به تموم پیرمردهای سرحالی که تو پارک میدیدم با نفرت و بغض نگاه میکردم ....اما چه میشه کرد تقدیرررررر 

گر بدقت بنگری هر روز روز محشر است.

در بی درکی زنداییت شکی نیست و البته احتمالا شماهم دل نازک تر شدی  اما شما هم سعی کن کم کم کناری بیای برای پدر بزرگوارتون دعا بخونید و زیارت عاشورا تقدیم کنید به روحش و خیرات بدید .

ان اشالله که خدا به قلبتون صبر و آرامش بده .

خدا رحمتشون کنه . 

👩🏻🏫English teacher👩🏻🏫

عزیزم منم‌وقتی مادرم فوت کرد یه همچین حسی داشتم عمه منم دقیقا یه همچین حرفی زد ....غم از دست دادن عزیز یک طرف واین رفتارها طرف دیگه....جز صبر چاره ای نیست ...سعی کن از همشون دور باشی تو شبکه های مجازی دنبالشون نکن تا شادیهاشون نبینی ...این روزام میگذره نمیگم غم از دست دادن پدرت کم رنگ میشه ولی خانوادت و تو باهاش کنار میای .خدا بزرگه ایشالله روزای شادی شمام میرسه خدا پدرت رحمت کنه

ممنونم🖤

عزیزم مطمئن باش پدر شما از اینکه میبینه شما ناراحت هستی بیشتر غصه میخوره 

زندایی شما غریبه است و نباید انتظاری ازش داشته باشی 

حساس شدی فقط 

بعضی از حریم ها داخل خانواده یا فامیل متاسفانه داره از بین می‌ره 

از هلهله ی حرامیان ناراحت نباشید. ببینید سمت کجای این ماجرا هستید؟ اگر سمت خیمه ی امام حسین هستی خدا رو شکر کن تو چیزی داری به اسم شرف ... تو حلال زاده ای ... تو لقمه ی حلال خوردی... این جماعت بارها شادی کردند. با قتل دختر پیامبر...با قتل امیرالمومنین...با قتل امام حسن...با قتل علی اکبر...با قتل حضرت عباس...با قتل علی اصغر...با قتل امام حسین...با اسارت زینب س...شادی کردن اینها چیز جدیدی نیست 🇮🇷 ).